Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Akpınar:''pfdk, Serdar Adalı ve Ahmet Ateşiçin Alınan 'tedbir' Kararını Kaldırdı''

20.

12.2011 - Beşiktaş Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`nun (PFDK) futbolda şike iddialarına yönelik açılan davanın sanıklarından Beşiktaş Kulübü yöneticisi Serdar Adalı ve Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş için Futbol Federasyonu`nca verilen tedbir kararlarının kaldırdığını, Adalı ve Ateş için verilen ``seyirden men`` tedbirinin kaldırılması için de mahkemeye başvurduklarını bildirdi.

Ahmet Akpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Serdar Adalı ve Ahmet Ateş için yaptıkları başvuru üzerine Futbol Federasyonu tarafından verilen tedbir kararının PFDK`nın Futbol Disiplin Talimatı`nın 84. maddesi gereğince kaldırdığını kaydetti.

Serdar Adalı ve Ahmet Ateş`in müsabakalara izlemelerindeki tek engelin Cumhuriyet Savcılığınca konulan ``seyirden men`` tedbiri olduğunu belirten Akpınar, ``Mahkemeye `seyirden men` tedbiri uygulamasının kalkması için de başvuruda bulunduk. PFDK`nın aldığı kararı da ek dilekçeyle mahkemeye ileteceğiz. Buradan da olumlu sonuç çıkarsa Serdar Adalı ve Ahmet Ateş`in müsabakaları izlemelerinde engel kalmayacak`` dedi.

(EG-TAŞ-SBR)
Kaynak: AA