Burhaniye Ak Parti’de Bahadır Adaylığını Açıkladı

Balıkesir’in Burhaniye AK Parti İlçe Teşkilatı’nda kongre hazırlığı devam ederken, Özer Koyuncu’dan sonra Cemil Bahadır da adaylığını açıkladı.

Burhaniye Ak Parti’de Bahadır Adaylığını Açıkladı
Öğretmenevi salonunda düzenlenen toplantıda adaylığını ilan eden iş adamı Cemil Bahadır, tek liste ile seçime gitmek istediklerini bildirdi. İl Genel Meclisi Üyesi Melih Ersezen ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Cemil Bahadır, ilçedeki herkesle işbirliği yapacaklarını söyledi. Yerel yönetimde kazanmak istediklerini açıklayan Bahadır, “En büyük belirleyici halktır. Bu yola çıkarken şahsi menfaatlerimizi hiçbir zaman öne çıkarmadık. Her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Delege seçimlerinde Raif Çokçetin arkadaşımızla seçime girdik. Çok güzel bir demokrasi örneği verdik. Şu anda Çokçetin arkadaşımızda bizimle beraberdir. Tek liste ile seçime gitmek büyük arzumuzdu. Ama kimseye kırgın değiliz. Hükümetimizin çalışmalarının ilçemize daha çok yansımasını istiyoruz. 14 Ocak da hep birlikte olacağız. Hep birlikte ilçemiz için çalışacağız. İl genel meclisi üyesi Melih Ersezen ile bizimle birlikte olan Raif Çokçetin arkadaşımızı çok önemsiyorum. Belediye başkanlığı seçimini kazanmak için herkesi partimize davet ediyoruz. Burhaniye’yi köy görüntüsünden kurtaracağız. Partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içinde olacağız. 14 Ocak da yapılacak seçimde birlik ve beraberlik içinde olacağız. Mevlana’nın dediği gibi ne olursan ol. Gene gel diyorum” dedi

Raif Çokçetin de yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çokçetin, Cemil ağabeyinin yanında olduğunu bildirdi. İl genel meclisi üyesi Melih Ersezen’de birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Cemil Bahadır ve Raif Çokçetin’e teşekkür eden Ersezen, “Birlik ve beraberliğimiz ilçemiz için bir güç olacaktır. Yatırımların gelmesi için bu çok önemli. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun. Ben de üzerime düşen desteği vermeye hazırım” dedi.
Kaynak: İHA