Comenıus Bölgesel Ortaklıklar Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Ulusal Ajans Hayat Boyu Öğrenme Programı Comenius Bölgesel Ortaklıklar 2011 yılı teklif çağrısı kapsamında kabul edilen "Good that everyone is different (İyi ki herkes farklı)" isimli projesi, yerel ortaklara tanıtıldı.

Comenıus Bölgesel Ortaklıklar Projesi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya, Milli Eğitim Şube Müdürü ve Proje Koordinatörü Abdulselam Taluk, yerel ortaklardan Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Suat Ay, okulun İngilizce öğretmeni ve proje irtibat kişisi Onur Gültekin ve Aralık İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Yazar katıldı.

Projenin yürütülme sürecinde tarafların sorumluluklarıyla ilgili bir sunum yapan Milli Eğitim Şube Müdürü ve projenin koordinatörü Abdulselam Taluk, projenin Polonya ve Türkiye ortaklığıyla hazırlandığını ve 2 yıl süreceğini söyledi.

Taluk, "Bu proje, bireylerin toplumda kültürel bağımsızlaşmasını sağlamak amacına hizmet edecektir ve toplumdaki her bir bireyin önemli ve değerli olduğunu vurgulamaktadır. Aynı zamanda diğer bir amacımız; öğrencilerin, öğretmenlerin, veli ve Milli Eğitim personelinin yeteneklerini yenilikçi metotlar eşliğinde geliştirmektir. Proje, multimedya kullanımı ve öğrencilerin bireysel çalışma becerileriyle bağlantılı etkinlikler içerecektir" dedi.
Kaynak: İHA