Ak Parti Siirt Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Siirt il başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı.

Ak Parti Siirt Teşkilatında Bayramlaşma
AK Parti hizmet binasında yapılan bayramlaşma törenine, AK Parti milletvekilleri Afif Demirkıran ve Osman Ören il başkanı Ali İlbaş, ilçe ve belde belediye başkanları, partili il genel ve belediye meclis üyeleriyle parti teşkilatı katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Demirkıran, hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatarak, "İktidarımız döneminde ülkemiz sağlıktan eğitime kadar bir çok alanda çağ atladı. Vatandaşımız çok rahat bir şekilde sağlık hizmetlerine erişebiliyor, istediği yerden de ilaç alabiliyor. Artık eskisi gibi doktor kuyruklarında, ilaç kuyruklarında beklemek kalmadı. Öğrencilerimiz ders yılının ilk gününde kitaplarını bulabiliyor. Dış politikada ise, ülkemiz bir kenara itilmiş bir ülke olmaktan kurtuldu, artıkonunda görüşünü alalım, bu konuda Türkiye ne düşünüyor? diye düşünülen, görüşü alınan bir ülke haline geldi. Bütün dünyadaki mazlum insanların, yoksul insanların yardımına koşmaya başladık. Bunun son örneği, Somali`de gerçekleştirdiğimiz yardımlar oldu. Somali`ye yaptığımız yardımlar bütün dünyaya örnek oldu. Vesayetsiz demokratik bir anayasa için kolları sıvadık. İnşallah en kısa zamanda halkımızın beklentilerine cevap verecek demokratik bir anayasa kavuşacağız. Son olarak da Van depremine değinmekistiyorum. Bu depremde ülke olarak gösterdiğimiz birlik ve dayanışma geleceğimiz adına çok güzel bir tablo oluşturdu" dedi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören ise yaptığı konuşmada, Siirt`e yaptıkları hizmetleri anlattı. Ören, demiryolunun Siirt`e getirilmesinin 2023 yıl programına alındığını hatırlatarak, bunun daha öne çekilmesi için girişimlerde bulunduklarını belirtti.
Kaynak: İHA