Bakan Çelik: Milletimiz Terörde De, Depremde De Birlik, Bütünlük Gösterdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bayramların birlik ve bütünlük günü olduğunu belirterek, “Çok şükür milletimiz sevinçli günlerinde de, yakın zamanda yaşadığımız terör ve depreme karşı kederli günlerinde de birliğini, bütünlüğünü en güzel şekilde gösterdi.

Bakan Çelik: Milletimiz Terörde De, Depremde De Birlik, Bütünlük Gösterdi
” dedi.
Bakan Faruk Çelik, bayramını Bursa`da anne babasının yanında kutladı. Sabah saatlerinde Merkez Yıldırım ilçesi Yıldırım Beyazıt Camii`ne gelen Bakan Çelik, Kurban Bayramı namazını kıldı. Çelik, çıkışta vatandaşlar ile bayramlaştı. Cami girişinde basın mensuplarına konuşan Bakan Faruk Çelik, bayramın birlik ve bütünlüğü daha da artıracağına dikkat çekerek, “Bugün bayram, sevinç günü. Millletin birlik, dayanışma günü. Çok şükür milletimiz sevinçli günlerinde de, yakın zamanda yaşadığımız terör ve depreme karşı kederli günlerinde de birliğini, bütünlüğünü en güzel şekilde gösterdi. Birlik bütünlüğün devamını temenni ediyorum. Her günümüz böyle bayram günü gibi olsun.” dedi.

Bakan Çelik, şöyle devam etti: “Bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen görevi yerine getirme bilinci içinde olduklarını bir kez daha gördük. Bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kara bulutlar, olumsuzluklar artık ülkemizin semasından dağılsın temennisinde bulunuyorum. Bütün vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı`nı tebrik ediyorum.”
Camide bayram namazını kılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, çıkışta cemaat ile bayramlaştı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Faruk Çelik, bazı çocuklara bayram harçlığı verdi.

Daha sonra cami yakınında bulunan ve babaannesinin oturduğu eve geçen Bakan Çelik, burada babası Yaşar ve Annesi Hadise Çelik ile bayramlaştı. Eve girişte korumaları ve basın mensupları ilede bayramlaşan Çelik, yanında bulunanlara kahvaltı ikram etti. Baba ve annesinin elini öperek bayramlarını kutlayan Bakan Faruk Çelik’e kardeşi Osman Çelik de eşlik etti.