Nedim Şener'e kızından doğum günü sürprizi

Cezaevindeki gazeteci Nedim Şener'in kızı Vecide, bir radyo programında babasının doğum gününü kutladı.

Nedim Şener'e kızından doğum günü sürprizi
Ergenekon terör örgütüne yardım ve yataklık etmek’ suçlamasıyla Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Nedim Şener’in 9 yaşındaki kızı Vecide, dün sabah canlı bağlandığı bir radyo programında 45. yaşını dolduran babasının doğum gününü kutladı. Radyo D’de Hakan Gündüz’ün sunduğu programa bağlanarak babası Nedim Şener’e sürpriz yapan küçük Vecide’nin, “Keşke bizimle olsaydın ama olsun geleceksin” sözleri dinleyenleri duygulandırdı.

‘Morale ihtiyacı var’
Babası için doğum günü hediyesi olarak Sezen Aksu’dan neşeli bir parça çalınmasını isteyen Vecide Şener, şöyle konuştu:

“Doğum günün kutlu olsun. Ben onu çok özledim. Tüm ailemiz onu çok özledi. 45. yaşını doldurması çok güzel ama bizimle olsaydı daha mutlu olacaktık. Ama olsun yarın bir gün gelecek. Babam Sezen Aksu’yu çok seviyor. Onun için bir şarkı çalar mısınız? Ama neşeli bir şarkı olsun, çünkü morale ihtiyacı var.”

‘Kendimi kötü hissediyorum’
Şener için Sezen Aksu’dan “Yandık Desene” şarkısını çalan program sunucusu Hakan Gündüz, “Annenin de söylediği gibi Nedim peşinden gittiği adaletin kurbanı olmuş durumda ama eninde sonunda doğrular ortaya çıkacak” dedi. Vecide Şener’in, babasına canlı yayında bir doğum günü şarkısı söylemesini öneren sunucu Gündüz’e cevabı, “Şarkı söylemek istemiyorum. Babam burada yok, o yüzden ben birazcık üzgünüm. Kendimi kötü hissediyorum o olmadığı için. Babamı çok seviyorum. Eninde sonunda gelmesi lazım. Çok seviyorum onu, çok özledim” oldu