Saruhan-der`den Chp`li Vekillere Kahvaltı

Saruhanlı Köy ve Beldeler Yardımlaşma Dayanışma Eğitim Kültür Spor ve Turizm Derneği (Saruhan-Der) Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Manisa milletvekilleri ve parti yöneticilerini kahvaltıda ağırladı.

Saruhan-der`den Chp`li Vekillere Kahvaltı
Dernek binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya; CHP Manisa milletvekilleri Hasan Ören ve Özgür Özel, CHP İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaplan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal ve partililer katıldı.

Saruhan-Der Başkanı Yunus Emre Şahin, Saruhanlı`da 14 belediyenin, 29 köyün bulunduğunu kaydederek, "14 belediye başkanımızdan 4`ü CHP, 3`ü MHP ve 7`si ise AK Parti`dendir. Belediye başkanlarımızın hepsi bizler için aynı değerdedir. Onların yaptığı bütün organizasyonlara katkı verdik, katkı vermeye de devam edeceğiz. Onlar da aynı şekilde derneğimize destek verdiler. Biz Manisa`daki 10 milletvekilinin Manisa için birlikte hareket etmesini istiyoruz" dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, zor bir dönemde meclis faaliyetlerini yürüttüklerini ifade ederek, "Öncelikle görevli olduğumuz ilçeler olmak üzere Manisa`nın her yerinde faaliyetlerde bulunarak halkımızla iç içe oluyoruz. Saruhan Derneği`ne çalışmalarında başarılar diliyoruz. İlçelere bu şekilde sahip çıkılmasını son derece önemsiyoruz. Gittiğimiz köylerde sıkıntıları meclise taşıyoruz. Tarım alanında çok önemli sıkıntılar var. Ürünlerin para etmemesi. Geçimini ağırlıklı olarak tarım ve tarıma bağısanayiden karşılayan bir ilçe olan Saruhanlı`da da sıkıntı üst düzeyde. Bu sıkıntıları açmak için CHP`li 3 milletvekilleri olarak elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" dedi. "TANRIVERDİ BİRLİKTE HAREKET EDELİM ÇAĞRIMIZA CEVAP VERMİYOR" Defalarca Tanrıverdi`ye iktidar muhalefet demeden bir araya gelme çağrısında bulunduklarını ancak kendisinden bu konuda olumlu bir yanıt alamadıklarını savunan Özel, "Biz üç vekiliz. İlk sırada yer alan vekilimiz birlik ve beraberlik noktasında üzerine düşeni yapıyor. Onlar siyaseti kendi yandaşlarının olduğu yerlerde yapıyorlar. Ankara`da Manisa`dan uzak seçmene hesap vermeme noktasında uzak bir yerde olmayı tercih ediyorlar ama bu yaptıkları doğru değil. Manisa`nın acil sorunları var. Manisa`daGördes`te ve Turgutlu`da önemli çevre sorunları var. Bu sorunları siyaset üstü tartışmamız lazım. Tanrıverdi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç`tan doğan boşluğu doldurma iddiasındadır. Ama Tanrıverdi aylar, günler geçmesine rağmen vatandaşların sorunlarına çözüm bulmuyor. Biz katkı vermeye hazırız ama onlar hazır değil" ifadelerini kullandı.

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören ise yaptığı açıklamada bu toplantıyı düzenleyen Saruhan Derneği`ne teşekkür etti.

Saruhan-Der`in bir sonraki milletvekilleri buluşmasının MHP ile olacağı duyuruldu.
Kaynak: İHA