Bir Ömür Yetmez 2. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Bir Ömür Yetmez 2. bölümüyle 28 Kasım Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Bir Ömür Yetmez 2. bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Ömür Yetmez 2. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Ömür Yetmez dizisinin 2. bölüm özeti Star Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

ZUHAL, KOCASININ KATİLİNE ULAŞABİLECEK Mİ?

Ömer, Ali'nin yanında sağlam bir yer edinip, Şeker hakkında bilgi toplamayı planlarken, Ali de Ömer'in her hareketini ilgi ve merakla izlemektedir.

Ali, Ömer'in bir bekar odasında zor şartlar içinde yaşadığını görünce, ona kendi mahallesinde bir ev bulur. Ömer, Ali'nin mahalledeki yaşamına ve kurduğu sıcak dostluklara tanık olur, giderek Ali'den daha fazla etkilenmeye başlamıştır.
Hazal, babasının kendisini büyük bir toplu konut projesinin başına getirmek istediğini ve yeni yapılacak inşaatların Ali'nin mahallesinde olacağını öğrenir. Henüz Türkiye'de kalıp kalmamak konusunda kesin bir karara varmamıştır.

Zuhal, Şeker'in bütün ikazlarına rağmen seneler önce kocasını öldürüp, çocuklarını kaçıran İsmail'e ulaşmak için tek başına hareket etmeye başlar. Bir müzayedede tanıştığı ve İsmail'i tanıdığını düşündüğü Zafer ile bir buluşma ayarlar. Bu buluşma hiç kimsenin tahmin edemeyeceği sonuçlar doğuracak ve Zuhal'i geçmişindeki acılarla bir defa daha yüzleşmeye zorlayacaktır.