Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı izle. Türkiye Hırvatistan maçı 21:05'te Star Tv'de.Türkiye Hırvatisan maçı öncesi Hiddink ne söyledi? İşte Türkiye Hırvatistan detayları. Türkiye Hırvatistan maçı izle

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda?
Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Türkiye Hırvatistan maçı hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı izle. Türkiye Hırvatistan maçı 21:05’te Star Tv’de.Türkiye Hırvatisan maçı öncesi Hiddink ne söyledi? İşte Türkiye Hırvatistan detayları. Türkiye Hırvatistan maçı izle

Euro 2012 Play-Off ilk maçında Türkiye, Türk Telekom Arena’da Hırvatistan’ı ağırlayacak. Türkiye Hırvatistan maçı 11 Kasım Cuma günü saat 21:05’te canlı olarak yayınlanacak. Türkiye Hırvatistan maçını Ercan Taner anlatacak Rıdvan Dilmen yorumlayacak. Türkiye Türk Telekom Arena'da yaptığı 4 maçtan 3'ünü kazandı, 1'ini ise kaybetti.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Play-off ilk maçında yarın Türkiye ile karşılaşacak olan Hırvatistan Milli Takımı, Ayasofya Müzesi’ni ziyaret etti.

Dün İstanbul`a gelen Hırvatistan kafilesi, öğle saatlerinde kaldıkları otelden otobüsle Sultanahmet`e geldi. Teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcular, daha sonra güvenlik görevlileri eşliğinde yürüyerek Ayasofya Müzesi`ni gezdiler. Yaklaşık bir saatlik ziyaretin ardından dışarı çıkan Hırvat ekibin bir hayli neşeli olduğu görüldü. Hırvatistan Milli Takım kafilesi, daha sonra otobüsle kaldıkları otele geri döndü.

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan maçı öncesinde A Milli Futbol Takımı’nda 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında. Eğer 9 futbolcudan herhangi birisi maçta sarı kart görürse, Zagreb’deki önemli rövanşta oynayamayacak. Sarı kart cezası olan futbolcuların isimleri şöyle: Emre Belözoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Selçuk Şahin, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop.

Hiddink, Hırvatistan Teknik Direktörü Bilic için, "Yaş bakımından baktığımızda ben deneyimli görünebilirim. Ama Bilic'i de hafife almayalım. Deneyimin yaşla değil neler yaptığınızla alakası vardır. Hocanın etkisini de fazla abartmamak lazım. Milli takım hocası oyuncusuyla istediği kadar vakit geçiremiyor. Bunu biliyorsunuz. Duygusal patlamalara dikkat etmemiz gerekiyor. Taktiksel avantajı sergilememiz gerekiyor. Aksi halde sarı kart görmeyle sonuçlanır ve takıma zararı olur." şeklinde konuştu.

Savunma hattı hakkında da görüşlerini ifade eden Hiddink şunları söyledi: Tabii ki Serdar'ın Gökhan'ın sakatlığı ve Servet'in düzenli oynamaması handikap. Şikayet etmeye başlayabilirim. Saydığınız oyuncular o bölgede oynamaya hazır oyuncular.

Maçla ilgili sonuç tahmini yapması istenen tecrübeli teknik adam dengeli oyun olacağını her iki takımında duygusal yanının olduğunu ve bunun etkisinin olacağını belirterek “Skor tahmini yapmak zor olacak” dedi.

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda?

Nuri Şahin ile ilgili bir soruya Hiddink, "Nisan ayında ameliyat olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Skoru belli olmuş bir maçta kısa süre oynadı. Nuri ile 2-3 gün önce konuştum. Kendisi genç ve modern futbola yakın oyuncu. Real Madrid'de oynayıp formunu tutacaktır. Bu zorlu maç öncesi, form tutmuş oyuncularla birlikte olamazdı” dedi.

Toplantıda söz alan Burak Yılmaz öncelikli hedefilerinin ilk ikiye girebilmek olduğunu hedeflerinin birinci ayağını gerçekleştirdiklerini ve bu maçında öneminin farkında olduklarını belirterek “Yarın gerekli mücadeleyi vereceğiz ve üstümüze düşeni yapacağız. İyi bir takımın iyi bir oyuncusuyum. Arkadaşlarımla birlikte uyum içerisindeyim. Ben de uyum içerisinde etkili olabilirim " dedi.

Burak çalışma arkadaşları ile ilgili uyum sorunu için, "Oyun olarak sizi tatmin etmiyor olmamız, yeni jenerasyon olması ve yarışıyor olmamızdandır. 5-6 maç birlikte oynadık. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Hem sonuç hem de oyun açısından ileride daha iyi olacağız. Hocamın da dediği gibi fazla vakit geçiremiyoruz. Arkadaşlarımla sürekli maçın başlamasını bekliyoruz. Herşeyin öneminin farkındayız. Umarım her şey sizin ve bizim istediğimiz gibi olur" diye konuştu.

Başarılı forvet, kendisini nasıl motive ettiği ile ilgili bir soruya "Avrupa Şampiyonası'nı yaşamış ve yaşamamış arkadaşlarımız var. Ben de orada oynamak istiyorum. Yarın, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için müthiş bir fırsat. Orada oynadığımız zaman hayatımızın değişeceğini biliyoruz. İnşallah Allah orada oynamayı nasip eder" şeklinde cevap verdi.