Kök Hücre Tedavisi İçin Abd`ye Giden Genç Bayan Polis Kalbine Yenildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü`nde 10 yıldır görev yapan 36 yaşındaki Betül Özer, kök hücre tedavisi için gittiği ABD`de hayatını kaybetti.

Kök Hücre Tedavisi İçin Abd`ye Giden Genç Bayan Polis Kalbine Yenildi
2004 yılından beri kalp yetmezliği bulunan ve kalbi pille çalışan Betül Özer, 3 ay önce de lenf kanseri oldu.
İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz`ın desteğiyle geçtiğimiz Temmuz ayında kök hücre tedavisi için ABD`deki Boston Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne gönderilen Betül Özer, tedavi sırasında 4 Ekim Salı günü kalp yetmezliği sonucu hayata gözlerini yumdu.

Önceki gün ABD`den cenazesi getirilen Betül Özer için dün öğle namazında, Bostanlı Beşikçioğlu Camii`nde tören düzenlendi. Törene, İzmir emniyet müdür yardımcıları, şube ve ilçe müdürleri ile Betül Özer`in yakınları ve meslektaşları katıldı.

Kızının ölüm haberi üzerine büyük üzüntü yaşayan 3 çocuk babası Cafer Tayyar Özer, "Hayat dolu bir kızım vardı. O`nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Söyleyecek fazla birşey yok. Şu anda sözün bittiği yerdeyiz." diye konuştu. 12 yıllık polis memuru olan ve ilk görev yeri olan İstanbul`dan sonra tayininin çıktığı İzmir`de 10 yıl boyunca sürekli Yabancılar Şube Müdürlüğü`nde görev yapan Özer`in ölümü, meslektaşlarını ve İzmir Emniyetini yasa boğdu. Türk bayrağına sarılı Betül Özer`in cenazesi, kılınan namazın ardından Örnekköy Mezarlığı`nda toprağa verildi.