Fatmagülün Suçu Ne dizisi (Son Bölüm)

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin son bölümünde akıl almaz olaylar meydana geldi. Kerin annesiyle ilgili gerçekleri dizinin 44. bölümde öğrendi. Kerim ceza evinde çıktı ve Fatmagül ile birlikte yep yeni bir hayta adım atmak istiyor.

Fatmagülün Suçu Ne dizisi (Son Bölüm)
Fatmagülün Suçu Ne 44. bölüm özetini izlemek için TIKLAYIN

GERÇEĞİ YILLAR SONRA ÖĞRENDİ
Özgürlüğüne kavuşan Kerim, İstanbul'da dönüş yolculuğunda Ebe Nine'nin duygulanmasından kuşkulanır. Ebe Nine, Kerim'in kendisine kızacağını bile bile, Kerim'in babasına verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Annesinin ölmeden önce Kerim'e yazdığı mektup Kerim'in eline geçer. Mektubu okuyan Kerim ise adeta şok olmuştur. Ebe Nine2ye tepki gösteren Kerim,'i teselli etmek isteyen Fatmagül Kerim'in yanına gider ve onu teselli etmeye çalışır. Ancak tüm gerçekleri öğrenen Kerim annesinin durumu ile Fatmagül arasında bir bağ kurar ve Fatmagül'ü hak etmediğini düşünür.

FATMAGÜL KENDİNDEN EMİN

Fatmagül ise Kerim'e duygularının çok açık olduğunu Kerim'e söyler. Fatmagül artık Kerim'i sevdiğinden emindir ve bunu Kerim'e açık yüreklilikle ifade eder. Aylar süren ayrılık bitmiş, Kerim, özlemle beklediği sevdiğine kavuşmuştur. Heyecanının karşılıklı olduğunu görmek Kerimi iki kat umutlandırır. Yeni evleri, yeni hayatlarının başlangıcı olacaktır. O gece her fırsatta yalnız kalan Fatmagül ve Kerim, ayrı geçirdikleri her günün acısını konuşarak çıkarırlar. Fatmagül, hayatındaki boşluğun yavaş yavaş dolduğunu fark eder. Yanındaki erkeğin, uzun yol arkadaşı olacağından emin olmaya başlamıştır artık.

REŞAT YAŞARAN VURULDU
Reşat Yaşaran ise vurulmuştur. Mustafa'nın mezarlıkta Vural'ın katilinin Yaşaranlar olduğunu söylemesi üzerine Leman,Reşat Yaşaran'ı vurur. Olay gizli kalmalıdır ve Reşat Yaşaran'ı vurulma olayını ört bas eder.

Fatmagülün Suçu Ne dizisi (Son Bölüm)

Fatmagülün Suçu Ne dizisinin 44. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı...

Fatmagül ile Kerim için sevgi ve umut dolu günler aralanıyor

Kerim’in özgürlüğü, Fatmagül’le ilişkilerinde sevgi ve umut dolu bir dönemi de resmen aralıyor.

Aylardır hayalini kurdukları kavuşma anı geldiğinde, Kerim ile Fatmagül’ün elleri özlemle birleşir. Kerim’in özgürlüğü, Fatmagül’le ilişkilerinde sevgi ve umut dolu bir dönemi de resmen aralar. İstanbul’a dönüş yolculuğunda, Ebe Nine’nin durgunluğu ve hüznü ise Kerim’in dikkatinden kaçmaz. Babasıyla ilgili bir gelişme yaşandığını anlayan Kerim, bu konudaki son kararını da yeniden dile getirir.

Öte yandan Ebe Nine, Kerim’i sonsuza kadar kaybetme pahasına da olsa, Fahrettin’e verdiği sözü tutmaya kararlıdır. Kerim ve Fatmagül’ün eve dönüş yolculuğunda Mustafa ve Asu’yla karşılaşırlar. Mustafa’nın her an etraflarında olabilme ihtimali, Kerimi giderek huzursuz etmektedir. Aylar süren ayrılık bitmiş, Kerim, özlemle beklediği sevdiğine kavuşmuştur. Heyecanının karşılıklı olduğunu görmek Kerimi iki kat umutlandırır.

Yeni evleri, yeni hayatlarının başlangıcı olacaktır. O gece her fırsatta yalnız kalan Fatmagül ve Kerim, ayrı geçirdikleri her günün acısını konuşarak çıkarırlar. Fatmagül, hayatındaki boşluğun yavaş yavaş dolduğunu fark eder. Yanındaki erkeğin, uzun yol arkadaşı olacağından emin olmaya başlamıştır artık. Aynı gece, annesinin ölmeden önce bıraktığı mektup, Kerimin eline geçer.