Hakkari Üniversitesi`nde Bilgisayarlı Yabancı Dil Laboratuvarı Açıldı

Ulaştırma Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK)`nun ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Hakkâri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi`nde Yabancı Dil Laboratuvarı açıldı.

Hakkari Üniversitesi`nde Bilgisayarlı Yabancı Dil Laboratuvarı Açıldı

Üniversite binasındaki iki sınıfta kurulan 42 adet bilgisayar üzerinde, 2 öğretim görevlisi tarafından 40 öğrenciye haftanın 5 günü yabancı dil eğitimi verilecek.

Hakkâri Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi`nde hizmete açılan Yabancı Dil Laboratuvarı öğrencileri sevindirdi. İlk kez bilgisayar üzerinde yabancı dil eğitimi gören öğrenciler, projeyi hayata geçiren Rektör Prof. Dr. İbrahim Belenli ve diğer yetkililere teşekkür etti. Laboratuvarda öğretim görevlileri Mehmet Şirin Cengiz ve Murat Koca tarafından haftanın 5 gününde öğrencilere bilgisayar ortamında yabancı dil eğitimi veriliyor.
Öğrencilerden Nergiz Değirmenci, "Bize böyle bir imkân sağladıkları için rektörümüz çok teşekkür ediyoruz, üniversitemizde böyle bir bilgisayar ortamında yabancı dil öğrenmesi, öğrenciler için faydalı olacağın düşünüyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Ömer Beren ise, "Bize böyle bir imkân sağladığı için, ilk başta rektörümüze sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her ne kadar geç de olsa yine de biz öğrenciler için çok güzel bir proje.” diye konuştu.

İslami Bine, "Bizim için çok güzel bir şey, Hakkâri Üniversitesi`ne faydalı olacağını düşünüyoruz." şeklinde konuştu.