Serik İlçe Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenledi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Serik İlçe Müftülüğü bünyesinde kurulan Türk Tasavvuf Musikisi Korosu bir konser verdi.

Serik İlçe Müftülüğü Türk Tasavvuf Musikisi Konseri Düzenledi

Koro, Serik’te çalışan din görevlilerine yönelik düzenlenen iki haftalık ezan ve tasavvuf kursunu vermek üzere ilçede bulunan Antalya Murat Paşa Camii Müezzini Tahir Çetin tarafından kuruldu. Yeni oluşturulan koro ilk konserinde seyirciden tam not aldı. Serik Belediyesi Akçaalan Düğün Salonu’nda düzenlenen Konsere müftülük personeli ve az sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılışında konuşan İlçe Müftüsü Mustafa Altun, camilerin ve din görevlilerinin yeri ve önemine değinerek, “Din görevlileri olarak bizler çok ulvi bir görev ifa etmekteyiz. Bu görev ne kadar ulvi ise bir o kadar da sorumluluğu büyüktür. Camilerimiz Kabe’nin temsilcisi, imamlarımız Kabe’nin ilk imamı Efendimiz (S.A.V) temsilcisidir. Bu kutsi temsilcilerin güzel programına katılımın az sayıda olması bizleri üzdü. Bu haftamızın hayırlı hizmetlere vesile olmasını arzu ediyor Camiler ve Din Görevlileri Hafta’nızı kutluyorum.” dedi. Programın sonunda Serik İlçe Müftüsü Mustafa Altun, seslendirmiş oldukları güzel eserlerle katılımcılara muhteşem bir gece yaşatan koro ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti.