Sermayelerini Birleştirerek Alışveriş Merkezi Açtılar

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren üç eczacı sermayelerini birleştirerek alışveriş merkezi açtı.

Açılışa katılan Kaymakam Erkaya Yırık, birliktelik sayesinde sermayenin memlekette kaldığını ve bunun memlekete sahip çıkmanın bir örneği olduğunu söyledi.

Mardin yolu üzerindeki Kızılpark alışveriş merkezinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Mobilya, ev eşyası, hediyelik eşya ve çeyizlik eşyaların bulunduğu alışveriş merkezinde açılışa özel indirimler yapıldı.

Sermaye göçüne değinen Kaymakam Yırık, halkın kendi memleketine yapacağı yatırımlarla memleketin kalkınacağını bildirdi. Böylesi bir merkezin açılmasından dolayı memnuniyet duyan Kaymakam Yırık, "Halkımız başka il ve ilçelere gitmeden ihtiyaçları olan alışverişi kendi memleketlerinde yapabilecekler. Bu sevindiricidir. Ayrıca sermaye dışarıya gitmemiş kendi memleketlerinden kendi insanlarının hizmetine sunulmuştur.” şeklinde konuştu.

Merkez ortaklarından Yusuf Önal ise, "Eczacı arkadaşlarımız Abdullah Güney ve Hayri Zengin ile bir araya gelerek iş yeri açmaya karar verdik. Burada halkımıza hizmet vermenin sevincini yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.