Kanka Polis Cumhuriyet Kupası Turnuvası Tamamlandı

Tuzla Emniyet Müdürlüğü tarafından ilköğretim okulları arasında düzenlenen ve Tuzla genelinde 28 okulun katıldığı “Kanka Polis Cumhuriyet Turnuvası” tamamlandı.

Kanka Polis Cumhuriyet Kupası Turnuvası Tamamlandı

Tuzla Emniyet Müdürlüğü tarafından Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla, ilköğretim okulları arasında düzenlenen ve Tuzla genelinde 28 okulun katıldığı “Kanka Polis Cumhuriyet Turnuvası”, Aydınlı Mahallesi’nde yapılan üçüncülük ve final maçları ile tamamlandı. Turnuva sonunda Piri Reis İlköğretim Okulu birinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu ikinci, Aydınlı İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Turnuvada dördüncülüğü ise Peyami Safa İlköğretim Okulu aldı.
Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla Emniyet Müdürü Halid Serdar Uçan tarafından verildi. Kupa töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, birlik ve kardeşlik bağlarının gelişmesinde sporun önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, “Turnuvaya katılan tüm takımları, sergiledikleri örnek mücadeleler ve gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet ise konuşmasında, gençlere yönelik olarak gerçekleştirdikleri projelerden dolayı Tuzla Emniyetine ve organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.