Adını Feriha Koydum 32.Bölüm 1 ve 2. Fragman

Adını Feriha Koydum dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Emir'in Feriha'ya yaptığı ahlaksız teklif dizinin fenomenleri tarafından tepki topladı. İşte merakla beklenen Adını Feriha Koydum 32. bölüm fragmanı ve özeti..

Adını Feriha Koydum dizisinin gecen haftaki bölümünde yaşananlar dizinin fenomenleri ve televizyon eleştirmenlerinden tepki topladı. Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ dizide gecen haftaki yaşanan olayları köşesine taşıdı. Aytuğ 'Fiyatını 25 bin koydum!' adlı köşe yazısıyla dizide yaşanan olayları okuyucularıyla paylaştı.

Adını Feriha Koydum 32.Bölüm 1 ve 2. Fragman
Adını Feriha Koydum 32.Bölüm 1 ve 2. Fragman


Adını Feriha Koydum 32.Bölüm özeti Show TV'nin vep sitesinde şu şekilde yer aldı...

HERKES FERİHA'NIN YALANLARINI ÖĞRENİYOR!

Emir'in şok teklifi ile sarsılan Feriha'nın tepkisi sert olur. Büyük bir yıkım yaşayan Feriha da artık Emir kadar öfkelidir. Feriha'nın Levent'le bir ilişkisi olduğundan emin olan Emir ise, onu Levent'le ilgili sıkıştırmaya devam eder.

İhaneti gözleriyle gören ve kalp krizi geçiren Haldun yaşam savaşındayken Sanem ve Levent altüst olmuştur. Sanem, bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan Haldun'un iyileşmesinden sonra olacakların korkusu içindedir. BeyazGazete

Emir'den Levent'in borcu kapatmak istediğini öğrenen Feriha ise Levent'ten hesap sorar.

Zehra, geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, anılardan kaçmak kolay değildir. Seher'in hamile olduğuna inanan Mehmet, yeniden evlilik kararı alır. Mehmet'in, Zehra'nın yüzüğün peşinde olduğunu öğrenmesi ise ortalığı karıştırır. BeyazGazete

Öte yandan, Hande'nin attığı bir adım onu ve arkadaşlarını gerçeklere götürür. Gerçekleri göğüslemekten artık korkmayan Feriha ise ailesiyle birlikte beklenmedik bir yüzleşmenin eşiğindedir.

Adını Feriha Koydum 32.Bölüm 1 ve 2. Fragman