Kürt sanatçılar ve iş adamları neden bölgelerine yardım yapmıyor?

ünlü magazinci ve yapımcı Kaan Şimşek, Van depremine Türk halkının seferber olduğunu belirterek, "Ancak beni üzen asıl şey; bu kürt işadamları, kürt sanatçılar nerede? Neden taşın altına ellerini koymuyorlar?" diye sordu.

Kürt sanatçılar ve iş adamları neden bölgelerine yardım yapmıyor?
Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Oya Aydoğan Ve Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Mahşet programında yine Van depremi ve ardından yaşanan ilginç konulara değinildi. Programda sivri çıkışlar ile gündem yaratan ünlü magazinci ve yapımcı Kaan Şimşek Beyaz Gazete'ye konuştu.

Acılar ve felaketler başa gelince birlik ve beraberlik için çabalar harcandığını vurgulayan Şimşek, "Van’da bir deprem meydana geldi. Türk halkı seferber oldu. Keza sanat dünyası da öyle ancak beni üzen asıl şey; bu kürt işadamları, kürt sanatçılar nerede? Neden taşın altına ellerini koymuyorlar? Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayan bu arkadaşlar kendi yöresine ve halkına yardım ve yatırım yapmıyorlar. Sezan Aksu İzmir ’li ama bir kürt sanatçıdan daha çok yardım yapıyor. Bu işin vebali Hülya Avşar ile Sezen Aksu’nun omuzlarında değil, doğulu sanatçıları da göreve çağırıyorum" şeklinde konuştu.

EROL KÖSE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PİRİM YAPIYOR

Erol Kese’nin kendine çıkar sağlamak amacıyla bir dönem birlikte çalıştığı sanatıçlara saldırarak, pirim yapma ve rant sağlama peşinde olduğunu söyleyen Kaan Şimşek, "Bu adam işini çok iyi yapıyor. Tam bitmek üzereyken bu sosyal medya denilen şey ortaya çıktı. Ve bu adam bunun üzerinden sağa sola sallayarak kendi sanatçılarının albümlerini satmak ve reklam yaparak rant sağlıyor. Bu bir nevi insanların duyguların sömürmek anlamına geliyor” dedi.