Kimse Yok Mu Malatya Şubesi Van`a Üç Kamyon Gıda Gönderdi

Kimse Yok Mu Derneği, Van’da meydana gelen depremden olumsuz etkilenen depremzedeler için bölgeye 3 kamyon dolusu yardım malzemesi gönderdi.


Kimse Yok Mu Derneği Malatya Şube Başkanı Muhammet Nami Güzeler, dernek genel merkezi tarafından deprem sonrası bölgede aşevi oluşturularak her gün 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtıldığını belirtti.
Kimse Yok Mu ekiplerinin bölgede arama kurtarma çalışmalarını da aralıksız sürdürdüğünü anlatan Güzeler, Malatya Şubesi olarak da depremin ardından başlatılan kampanya kapsamında toplanan üç kamyon dolusu gıda maddesi ve suyu bölgeye gönderdiklerini söyledi.

Allah’tan bu gibi afetleri tekrar yaşamamayı temenni ettiklerini vurgulayan Güzeler, bölgede bir an önce imar çalışmasının başlatılması için dua ettiklerini dile getirdi. İnsanların psikolojilerinin de bozulduğunu anlatan Güzeler, depremzedelere sabır dilediklerini kaydetti.

MALATYAPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ BİR TIR BATTANİYE GÖNDERDİ
MalatyaPark Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ali Günaçar, Malatya Girişim Grubu ve alışveriş merkezi olarak bölgeye bir TIR dolusu battaniye göndereceklerini söyledi. Battaniyelerin Kimse Yok Mu Derneği aracılığıyla bölgeye ulaştırılacağını belirten Günaçar, bölge halkının acılarını paylaşmaya devam edeceklerini kaydetti.