Antalya`da Turistleri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 10 Yaralı

Antalya`da tatillerinin son gününde otellerinden havaalanına giden Alman ve Avusturya uyruklu turistlerin bulunduğu minibüsün kaza yapması sonucu 10 kişi yaralandı.

Antalya`da Turistleri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 10 Yaralı
Olay, saat 04.30 sıralarında Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Tatillerinin son gününde Belek bölgesindeki otellerinden 07 EJK 15 plakalı minibüs ile turistleri alan Muttalip Ç. (30) havalimanına giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Aydınlatma direğine çarpıp yan yatan minibüsün sürücü Muttalip Ç. ve minibüste bulunan Alman ve Avusturya uyruklu Robert Baresch, Johann Koorber, Franzıska Koober, Sıegfrıed Gensınger, Gabrıela Gensınger, Werner Oberhauser, Marıa Oberhauser, HorstDırscherl ve Sıgrıd Dırscherl kazada yaralandı

Minibüs içerisinden çıkarılan yaralı turistler ve sürücü Ç.olay yerine gelen ambulansla Antalya`daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ayakta tedavi olan ve hastaneye gitmek istemeyen 3 turist ise olay yerinden havaalanına gitti. Polis kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından yan yatan araç, çekici ve vinç yardımı ile yoldan kaldırdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kaynak: İHA