Esol Dil Sınavı’nda Başarılı Olan Öğrencilere Sertifikaları Verildi

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde eğitim veren Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu, geçtiğimiz yaz Cambridge Üniversitesi’nin düzenlediği Esol Dil Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere hem sertifikalarını verdi, hem de ödüllendirdi.

Okul yönetimi her öğrenciye 100 liralık hediye çeki verdi.

Cambridge Üniversitesi’nin her yıl dünya çapında yaptığı ve geçen yıl 2 milyon öğrencinin katıldığı Esol Sınavı’na katılarak başarılı olan Samanyolu Koleji Özel Kudret Ünal İlköğretim Okulu öğrencileri belgelerini aldı. Okulun toplantı salonunda yapılan ödül törenine Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, Sağlık Grup Başkanı Ümit Düğer, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan İngilizce Öğretmeni İsmail Özü, geçen yıl yapılan sınavda elde ettikleri başarıyı bu senede tekrar edeceklerini belirterek, bu yıl yapılacak olan sınavda derece beklediklerini söyledi.
Başarılı öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Rıfat Özdemir, "Dünya’da İngilizce Olimpiyatı olarak bilinen ve oldukça seviyeli olan bu sınavda başarılı olan öğrencilerimiz, velilerimizi ve öğretmenlerimiz kutluyorum. Sınava katılan 26 öğrencimizden 20 tanesi başarı sınırını geçerek bizleri gururlandırdı. Bu yıl daha iddiali bir şekilde hazırlanacağız." diye konuştu.
Daha sonra yapılan törenle başarılı olan öğrencilere Kaymakam Hasan Kürklü, Sağlık Grup Başkanı Ümit Düğer ve diğer katılımcılar tarafından `başarı sertifikası` ve 100 liralık hediye çekleri verildi.