Kazalar `göz Göre Göre Geliyorum` Dedi

İstanbul`da mobese kameralarına takılan kaza görüntüleri bir kez daha dikkatsizlik ve sürücü hataları nedeniyle ortaya çıkabilecek olumsuzlukları gözler önüne serdi.

Sürücü ve yayaların kazaları ucuz atlattığı olaylarda sürücülerin özellikle kırmızı ışıkta bekleyen sürücülere arkadan çarpması dikkat çekti. Sürücüler uzun süre kazanın etkisinden kurtulamadı.

İstanbul`un farklı noktalarında meydana gelen 6 ayrı kazada maddi hasar oluşurken can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması sevindirdi. Sultangazi`de meydana gelen maddi hasarlı kazada kavşağa hızlı giren bir iş kamyonunun dorsesi ile kupasının ayrı yönlere hareket etmesi olası büyük bir kazanın ucuz atlatılması ile sonuçlandı. Şans eseri devrilmeyen kamyon adeta iki büklüm olarak yol ortasında onlarca aracın ortasında durabildi.
Diğer kazada ise direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün önce bariyere çarpması ve ardından yol ortasında durması kameralara takıldı. Aracın sürücüsü yara almadan araçtan çıkmayı başardı.
İki ayrı kazada ise kırmızı ışıkta bekleyen araçlarla arkadan gelen araçlar çarptı. Sürücülerin büyük şok yaşadığı kazalarda da yaralanan olmaması sevindirirken araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kafa kafaya çarpışan iki aracın içinden inen yolcuların yaşadığı şok ise kameralara yansıdı. Sürücüler yaşadıkları travmadan kurtulmak için uzun süre bekledi.