Seni Bana Yazmışlar 10. bölüm özeti ve fragmanı (Final)

Ekranların Sevilerek izlenen dizisi Seni Bana Yazmışlar 10. bölümüyle ekranlara veda ediyor. İşte Seni Bana Yazmışlar 10. bölüm özeti ve fragmanı...

Seni Bana Yazmışlar 10. bölüm özeti ve fragmanı (Final)
Seni Bana Yazmışlar dizisinin 10. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Seni Bana Yazmışlar 10. bölüm fragmanı ve 9. bölüm özeti...

Zeynep Burcu'yu Mehmet'in evinde uygunsuz vaziyette görünce her şeyi yanlış anlar. Mehmet ona gerçeği anlatabilmenin derdindedir. Öte yandan Zeynep ekonomik durumu gittikçe kötüleşen Nihat'a yardım etmek için kahvehaneye müşteri çekmeye karar verir. Mehmet'in de yardımıyla salaş kahvehanede bir takım yenilikler ve değişiklikler hayata geçmeye başlar.

Zeynep kahvehane ile meşgulken babası kumar borcu yüzünden peşine düşen adamlardan kaçmaktadır. Yüklüce bir borcun altına giren Muhteşem'e beklenmedik bir şekilde yardım eden Yalçın Zeynep'le ciddi düşündüğünü ima etmeye başlar.

Diğer yanda iki aşk arasında kalan Nihat, Ayşe ve Mediha'nın rekabetine seyirci olurken Mehmet'in kardeşi Emre sürpriz bir şekilde şöhretle tanışır. Burcu ise kaybettiğini düşündüğü Mehmet'in aşkını geri kazanmaya çalışırken Yalçın'ın Zeynep'e hazırladığı sürpriz hepsini beklenmedik bir şekilde etkiler.