Canan 28. bölüm özeti ve fragmanı (Final)

Daha küçük yaştayken zengin bir aileye evlatlık olan verilen Canan, bunun bedelini de hayatıyla ödüyor. Aradan yıllar geçtikten sonra zengin ve güçlü bir kadın olarak geri dönen Canan eski yaşamıyla da yüzleşiyor.

Canan 28. bölüm özeti ve fragmanı (Final)
Canan dizisinin final bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Lami'nin kalkıştığı saldırı herkesi şaşırtmıştır. Özellikle de Cana'ı. Nedenini bir türlü anlayamayan Canan, bu sırrın peşine düşer. Lami, Selim'den henüz üntikamını alamamıştır. Selim'se Lami'nin iddialarına bir türlü inanmak istemez. Yaşadığı yüzleşme belki de hayatının en unutulmaz anlarından biri olur.

Canan, bir yandan amacına ulaşıp intikamını almış, öte yandan can evinden vurulmuştur. Bedia, ihanetinin bedelini çok ağır ödemiştir. Can çekiştiği bir sırada Canan yanına gelir ve bir büyük hesaplaşma daha yaşanır. Yıllarca beklediği ibtikamını hayal ederken, aşkı ihmal ettiğini anlayan Canan, yepyeni bir yla dümen kırar.

Artık kızına herşeyi anlatmaya karar vermiştir. Bu yeni serüvende yine yanında olmak isteyen Mahir, onu bir zaman yolculuğuna davet eder. Canan, hayatında ilk kez çocuk kadar masum, bir çocuk kadar mutlu hissetmektedir kendini. Mahir'in elinden tutar ve birlikte mutluluğa kanat açarlar.

FOX TV’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi bu bölümün ardında da oldukça konuşulacağa benziyor.