(özel Haber) Kına Gecesinde Gelini Canlandırınca Ailesi Tarafından Reddedildi

Rol gereği kına gecesindeki gelini canlandıran Burcu Örücü, çekimler sırasında çektirdiği hatıra fotoğraflarını ortak paylaşım sitesinde yayınladıktan sonra ailesi tarafından reddedildiğini, erkek arkadaşı tarafından da terk edildiğini söyledi.

(özel Haber) Kına Gecesinde Gelini Canlandırınca Ailesi Tarafından Reddedildi
Hobi amaçlı özel bir ajansa bağlı olarak çeşitli dizi ve reklamlarda oynayan Örücü`nün asıl mesleği bankacılık. Ancak çok sevdiği televizyon dünyası bu kez onu, ailesi ve erkek arkadaşıyla karşı karşıya getirerek haberlere taşıdı. Uzun yıllardır çeşitli yerlerde sahne alan ses sanatçısı Kadir Kasapoğlu`nun `Kırıkhan`a Gidelim` isimli şarkısının klibinde oynayan Burcu Örücü, çekimler sırasında çektirdiği birkaç fotoğrafını ortak paylaşım sitesinde yayınladıktan sonra ailesi, yakınları ve erkekarkadaşından beklenmedik tepkilerle karşılaştığını söyledi. Gerçekten evlenildiği düşünülen genç kızın fotoğrafları, tebrik ve tepki mesajlarıyla yorumlanınca öz annesi Sevim Özkurt`u hastanelik etti, babasının ise, "Böyle bir kızım yok" demesine sebep oldu. Annesinin gönlünü almayı başaran Burcu Örücü, henüz babası ile görüşemediğini, erkek arkadaşının ise telefonlarına cevap vermediğini dile getirdi. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Örücü, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Zaman zaman bu tarz çekimlerdegörev yaptığım için ailemin Hatay`a gittiğimden haberi vardı. Ancak yönetmen asistanı olarak görev yapacağım klipte, çekimlerde köylü bir gelini canlandıracak arkadaşın saç rengi uygun görülmedi ve bana sunulan teklifi geri çevirmeyerek kendimi bir anda kamera önünde buldum. Klip gereği düzenlenen kına gecesi şenliğinin çekimlerinde hatıra amaçlı cep telefonumdan çektirdiğim fotoğraflarımı paylaşım sitesinde yayımladım. Kısa süre sonra telefonumun şarjı bitti ve 24 saat süren çekimlerin tamamlanmasınınardından otele dönerek telefonumu şarj ettim. Ancak geçen 24 saat içinde bana ulaşamayan ailem, akrabalarım, erkek arkadaşım ve yakın çevrem durumu ciddiye almış. Çünkü klip gereği her şeyin gerçeği yansıtması istenmişti. Çekimlerin ertesi günü annem telefonda, `Nasıl böyle bir şey yaparsın?` diyerek beni azarladı ve telefonu yüzüme kapattı. Gerçekten her şey o kadar gerçekçiydi ki ben bile bir ara, `Acaba bu benim kına gecem mi?` diye düşündüm. Daha sonra anneme durumu izah etmeye çalıştım ve Hatay`danİzmir`e döndüğümde gönlünü almayı başardım. Ancak babamın, `Böyle bir kızım yok` diye tepki gösterdiği durumu kendisine henüz izah edemedim. Erkek arkadaşım ise telefonlarıma cevap vermiyor." Uzun yıllardır müzik sektöründe bulunan ses sanatçısı Kadir Kasapoğlu ise Örücü ile 3 yıllık tanışıklığının olduğunu söyleyerek durumu şaşkınla karşıladığını dile getirdi. Memleketinin Hatay Kırıkhan olduğunu ve profesyonel anlamdaki ilk albümünde yer alan `Kırıkhan`a Gidelim` isimli şarkısının klibinde de yörenin örf ve adetlerini yansıtmaya çalıştıklarını söyleyen Kasapoğlu, "Olayı duyduğumda büyük şaşkınlık yaşadım. Yanlış anlaşılmalara sebep olduğumuz için gerçekten çok üzüldük. Bu gerçektentrajikomik bir durum" dedi.

Kızıyla arası düzelen anne Sevim Özkurt ise "Klip gereği kızım gelinlik giydiği bir fotoğrafı paylaşsaydı eğer herhalde kalp krizi geçirirdim" dedi. Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan anne, "İnternette gördüğüm fotoğraflarda kızımın üzerinde bir kına gecesi kıyafeti, üzerinde takılar vardı. Eline de kına yakılmıştı. Fotoğrafları görünce şok oldum. Rahatsızlanınca yakınlarım beni hastaneye kaldırmış. Ertesi gün kızıma ulaştım, durumu izah etti ama inanmakta güçlük çektim. Kızımı gelinlikleriçinde görseydim herhalde kalp krizinden ölürdüm diye düşünüyorum. Neyse ki bu bir klip çekimiymiş" diye konuştu.
Kaynak: İHA