Ankara’nın Başkent Oluşunun 88. Yılı Kutlanıyor

Ankara’nın başkent oluşunun 88.

yıldönümü bu yıl da büyük coşku ile kutlanacak. Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği ile ortaklaşa düzenlenen resmi törenlerin ardından, yarın (13 Ekim Perşembe) akşam geniş katılımlı bir resepsiyon verecek. Resepsiyonda, Ankara’ya değer katan kişi, kurum ve kuruluşlara `Büyük Seğmen Ödülleri` verilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek resepsiyonda, Ankara’ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara’nın marka değerini yükselten kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri dağıtılacak. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen `Büyük Seğmen Ödülleri` töreninde sanatçıdan sporcuya, bilim adamından sanayiciye, gazeteciden sivil toplum örgüt temsilcilerine ödüller verilmişti.

Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ve bürokratları tarafından belirlenen Büyük Seğmen Ödülleri ile Ankara’nın gelişimi, tanıtımı ve marka değeri taşımasında emeği geçenlerin başarı ve çabaları bir kez de Büyükşehir Belediyesi tarafından onurlandırılmış oluyor.

BÜYÜK SEĞMEN ÖDÜLLERİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara’nın başkent oluşunun 88. yılı onuruna verilecek resepsiyonda, Ankara’ya değer katan başkentliler bir araya gelecek.

Resepsiyonda; eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle Ankara’ya değer katan, Ankara’nın marka değerini yükselten, aralarında turizmci, hayırsever, sporcu, sanayici, medya temsilcisi, bürokrat, girişimci, sivil toplum örgütleri gibi 17 farklı kategoride belirlenen kişi, kurum ve kuruluşlara hizmetlerinden ve çabalarından dolayı `Büyük Seğmen Ödülleri` dağıtılacak.