Canan Nine yine güldürdü

Annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle, Başbakan Erdoğan'a başsağlığı ziyaretinde bulunmak isteyen 85 yaşındaki Canan Nine, korumalara zor anlar yaşatırken, gazetecilere verdiği cevaplarla da dinleyenleri yine güldürdü.

Canan Nine yine güldürdü
Annesi Tenzile Erdoğan'ı geçtiğimiz cuma günü kaybeden Başbakan Erdoğan günü, Kısıklı'daki evinde dinlenerek geçirirken Başbakan'a taziyede bulunmak isteyen vatandaşlar aniden bastıran yağmur sonrasında kısa bir süre bekledikten sonra Başbakan'ın evinin önünden ayrıldı. 85 yaşındaki Canan Nine ise Başbakan'ı ziyaret etme konusunda ısrar edince korumalara zor anlar yaşattı.

BEKLEMEKTEN VAZGEÇMEDİ
Başbakanlık korumalarının ısrarlarına rağmen beklemekten vazgeçmeyen 85 yaşındaki Canan Nine Başbakan'ı ziyaret etmeye geldiğini belirterek "Allah'ım sen onu Türkiye'ye bağışla. O bir mehdiydi. Milletin işine yaradı" dedi.

Canan Nine, "Seviyoruz Başbakan'ı uğrunda ölmeyi istiyoruz ölmeyi. Bu yağmurda bekliyorum ki, bir yüzünü göreyim sonra öleyim. Çok seviyoruz O'nu. O gönlümüzde taht kurdu" dedi.

Başbakan'a baklava ve börek getirdiğini belirten Canan Nine, "Kardeşine gidiyorum şimdi. Daha bir diyeceğiniz var mı?" diyerek de habercilere tepki göstermeyi ihmal etmedi.

"İNTERNETTEN ARAYIN BENİ"

Gazetecilere verdiği cevaplarla dinleyenleri tebessüm ettiren Canan Nine "Adın soyadın ne teyzeciğim?" diye soran bir gazeteciye cevaben de, "İnternetten arayın beni. Canan Nine deyin, bulabilirsiniz. Google'a basın . Tamam mı?" dedi.

85 yaşında olduğunu belirten Canan Nine, "Başbakan için canımı vermeye hazırım" diyerek, Başbakan'ın evinin önünden ayrıldı.
Canan Nine yine güldürdü