Kılıçaslanlı başarılı öğrenciler altınla ödüllendirildi

Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, Kılıçaslan Liseleri'nin başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. Okul Müdürü Ali Köksal'ı da o

Kayseri Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, Kılıçaslan Liseleri'nin başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. Okul Müdürü Ali Köksal'ı da okul olarak aldıkları başarıdan dolayı kutladı.

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan TÜBİTAK Ulusal Bilim Olimpiyatlarında Türkiye 3.lüğü ve diğer dereceleri Kılıçaslan Liseleri öğrencileri Ufuk Altunbulak, Safa Kadir Tokay, Mehmet Zahit Aslan ve Mustafa Seyit Çetin elde etmişti. Yine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sınavlarda Kayseri birinciliklerine imza atan Ahmet Sarıcı, Oğuzhan Erkaya ve Mehmet Fatih Aksoy Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş tarafından davet edilerek altın ve kol saatiyle ödüllendirildi.

Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Ali Köksal ve Müdür Yardımcısı Serkan Karaca'nın da katıldığı kabulde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sivritaş, eğitime başladığı 1990 yılından bu yana elde ettiği derecelerle Kayseri'ye ve ülkemize büyük başarılar kazandıran Kılıçaslan Liseleri'yle gurur duyduğunu ifade etti. Sivritaş, "Bu gençler geleceğimizin teminatçısı, bilimdeki başarılarının yanı sıra kendilerini kültürel yönden ve değerlerimiz açısından da çok iyi yetiştirmeliler, eldekiyle yetinmek yerinde saymak demektir, geçmişimize saygıda kusur etmeden geleceğe odaklanmalılar, şu çok iyi bilinmeli ki geçmişimize kurşun sıkan geleceğimizi bombalar." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sivritaş, eğitim öğretimdeki başarılarından dolayı Kılıçaslan Liseleri Müdürü Ali Köksal'ı da teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.