Gümüşhane'de Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Gümüşhane teşkilatı, İl Danışma meclisi toplantısında bir araya geldi

Gümüşhane'de Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Gümüşhane teşkilatı, İl Danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. Eski ve yeni milletvekillerinin de katıldığı toplantıda adı milletvekilli aday adayı olarak ismi geçen İl Başkanı Yusuf Özgün teşkilat üyelerinden helallik istedi.
Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Özgün, 8 yıllık AK Parti iktidarının değerlendirmesinde bulunarak, emanetçi olduklarını, kurumların kalıcı şahısların ise geçici olduğunu söyledi. Geçmişi sorgulayan Özgün, "Bu ile bir fakülte açtırabilir miyiz diye rektörünün peşinde koştuğumuz günleri hatırlıyorum" diyerek bugün gelinen noktada Gümüşhane'nin üniversiteye kavuştuğunu, barajlar, sağlık, tarım, elektrik, özürlü evde bakım hizmetleri, TOKİ yatırımları ve eğitim sektöründe gelinen noktalardan örnekler verdi.
2011 seçimlerini Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu vurgulayan Özgün, 22 Nisan 2004 tarihinde başladığı İl Başkanlığı görevi boyunca 2 seçim, 2 referandum, 2 il kongresi, 12 ilçe kongresi, 50'den fazla danışma meclisi ve çeşitli toplantıların yanı sıra 4 milletvekili, 11 ilçe başkanı, 19 il genel meclisi üyesi, 18 belediye başkanı, 68 il yönetim kurulu üyesi, 5 hanım kolları, 4 gençlik kolları il başkanı ile çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.
Türkiye'nin tam ve eksiksiz bir demokrasiye kavuşması ve millet iradesini hiçe sayan güç merkezlerini artık tamamen tarihe kavuşmasının yalnızca AK Parti iktidarı ile olabileceğine vurgu yapan Özgün, konuşmasının sonunda bütün teşkilat üyelerinden helallik istedi.
Özgün'ün ardından konuşan Milletvekili Prof.Dr. Yahya Doğan ise yaklaşan seçim sürecinde saygı ve nezaketin ön plana çıkarılmasını, milletvekilliği için parti mensuplarının birbirini yaralamaması gerektiğine vurgu yaptı.
Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın ise 2011 seçimlerinin dünya insanlığı, ülkenin geleceği ve gelecek nesiller için çok önemli olduğunu söyledi. Dünyanın Türkiye'ye, Türkiye'nin de bugünkü iktidara ihtiyacı olduğuna değinen Aydın, "Biz bu partinin neferleriyiz. Bu ülke için, gelecek nesiller için, bu dünya için kendimizi feda etmiş insanlarız." diye konuştu.
Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Bu bölümde 22.dönem milletvekilleri Sabri Varan ve Temel Yılmaz'ın birer konuşma yapacağı, İl Başkanı Özgün'ün de bir değerlendirme yapacağı öğrenildi.