AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, Kolları Kolları'yla görüştü

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema ve İl Kadın Teşkilatı'yla biraraya geldi. Ulema'dan faaliyetleriyle i

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema ve İl Kadın Teşkilatı'yla biraraya geldi. Ulema'dan faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Akay, "Gençlik ve kadın kollarımızla, il yönetimimiz ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte güç birliği içinde tüm İzmir'de başarılı olmak için çalışacağız." dedi. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ulema da Akay'a görevinde başarılar diledi.

Nesrin Ulema, "Çok değerli başkanımız Akay, hem hekimlik hem hakemlik hem hakimlik hem de ağabeylik yapmak üzere il başkanlığı görevine başladı. Kendileriyle birlikte tüm kadın kolları teşkilatımızla başarılı bir teşkilat çalışması için tek ses, tek yürek olacağız. İl Kadın Kolları olarak geçen yıl en başarılı dört il teşkilatından biri seçilip Başbakanımız'ın elinden ödül aldık. Üye kayıtlarımız 75 binlere ulaştı. Tüm sahada canla başla çalışan teşkilatıma teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kadının değerinin olmadığı bir toplumda başarıdan söz edilemeyeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Akay ise, "Siz bir annesiniz, bir kızkardeşsiniz, evlatsınız. Sizlere saygı göstermeyen bir toplumun sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Başbakanımız'dan görevi aldıktan sonra benden önemli bir isteği oldu. Yönetim kurulunu oluştururken kadınlara yüzde 30 kontenjan ayırmamı istedi. Listeyi hazırlarken 15 ismi kadınlarımız için boş bırakıyorum. Başbakanımız'a vermiş olduğumuz sözün tutulması için gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki günlerde yönetimimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, tüm ilçe teşkilatlarımızla güç birliği içinde ekip çalışması yapacağız. Benim için il yönetimindeki arkadaşımız neyse, kadın kollarındaki de, gençlik kollarındaki kardeşimiz de aynıdır. Sizlerle birlikte farklı projelerle İzmir'e çok farklı bir ses, bir soluk getireceğiz." dedi.