Eskişehir Bem-bir-sen'den 'Muhteşem Yüzyıl' Dizisine Tepki

Muhteşem Yüzyıl dizisi yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl şikayet rekortmeni. Muhteşem Yüzyıl dizi olarak ne kadar sürecek merak konusu. Muhteşem Yüzyıl'da Merve Oflaz da oynuyor. Muhteşem Yüzyıl fragmanı ve bölüm özeti. Muhteşem Yüzyıl fragmanı reyting rekorları kırıyor. Muhteşem yüzyıl 2. bölüm yayınlanacak mı? Muhteşem Yüzyıl dizisi fragman ve haberle

Eskişehir Bem-bir-sen'den 'Muhteşem Yüzyıl' Dizisine Tepki
Muhteşem Yüzyıl dizisi 1.bölümle ekranlara geldi. Muhteşem Yüzyıl'a şikayet yağdı. Muhteşem Yüzyıl dizi olarak ne kadar sürecek merak konusu oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Merve Oflaz'da oynuyor. Muhteşem Yüzyıl fragmanı ve bölüm özeti. Muhteşem yüzyıl 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl 2.bölüm fragmanı ve bölüm özeti.Muhteşem Yüzyıl dizisi fragman ve haberleri.

Osmanlı'nın en büyük, en adaletli İmparatorlarından olan Kanuni Sultan Süleyman'ı "edep ve ahlak yoksunu, şehvet düşkünü" gibi göstermeye çalışan, Osmanlı Sarayları'nı "fuhuş yuvası" olarak addeden Muhteşem Yüzyıl filmine Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası da büyük tepki gösterdi.

600 yıl dünyaya hükmeden, adaletleri, hoşgörüleri ve kahramanlıklarıyla cihana nam salan Osmanlı Hakanlarını sanat adı altında küçük düşürmeye çalışmanın kimsenin haddi olamayacağını belirten Şube Başkanı İsmail Uysal, RTÜK'ün Osmanlı'yı karalamayı, aşağılamayı hedef alan bu tür dizi ve diğer yapımlara geçit vermemesini istedi.
Henüz gösterime girmeden fragmanları izleyen 5 binin üzerinde vatandaşın diziyi RTÜK'e şikâyet ettiğini hatırlatan Uysal,"Vatandaştaki bu duyarlılığın ilgililerden de bekliyoruz. Dizinin yapımcısının, senaristinin ve yayınlanan kanalın protesto edilmesi gerektiğini ve dizinin derhal yayından kaldırılması gerekir" dedi.

Özellikle Türkiye'nin son birkaç yıldır izlediği başarılı dış politikanın dünyada kabul görmesinden, Osmanlı Milletler Topluluğu Projesi'nin heyecan uyandırmasından rahatsız olan mihrakların Osmanlı'yı çeşitli vesileler ile kötüleme gayretlerinin yeni olmadığını da kaydeden Uysal, millet olarak buna izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

MUHTEŞEM YÜZYIL 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

MUHTEŞEM YÜZYIL 1. BÖLÜM FOTO GALERİ

MERYEM UZERLİ (HÜRREM SULTAN) FOTO GALERİ VE VİDEO

MUHTEŞEM YÜZYIL EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Osmanlı İmparatorluğu'nun altın yılları bir televizyon dizisinde yeniden hayat buluyor. Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatı, tüm görkemiyle evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Hırsı, aşkları, savaşları ve tüm mücadelesi ile dönemi yaşamaya hazır olun.

Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul'a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır.

Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul'a doğru gelmektedir. Kölelerden en ateşli olanı ise, kaderini değiştirecek olan yolculuğa çıktığının henüz farkında değildir. Geri dönmek için çaresiz bir şekilde isyan etmektedir.

Sultan Süleyman, padişahlığının ilk gününde verdiği buyruklarla nasıl bir padişah olduğunu göstermek ister. Ama bu kararlar herkesin hoşuna gitmeyecektir. Sultan Süleyman ise gönderdiği mesajlarla, tüm Avrupa'ya meydan okumaktan çekinmez.

Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan'ın dikkatini çeker. Ama Alex'in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman'ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır. Sultan Süleyman'ın eşi Mahidevran ise Manisa sarayından yeni gelmiş. Eşi ile görüşmeyi sabırsızlıkla beklemektedir