Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce!

Eurovision 2011 temsilcimiz Yüksek Sadakat olarak belirlendi. Eurovision 2011 temsilcisi Yüksek Sadakat hakkında bilgiler. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce olacak! Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı için tıklayınız. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ve Eurovision 2011...

Eurovision 2011 temsilcimiz Yüksek Sadakat olarak belirlendi. Eurovision 2011 temsilcisi Yüksek Sadakat hakkında bilgiler. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce olacak! Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı için tıklayınız. Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ve Eurovision 2011... TRT yılbaşı gecesi özel programının sonunda Eurovision şarkı yarışmasında bizi temsil edecek isim açıklandı: Yüksek Sadakat

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 2011 yılbaşı özel programında her yıl gerçekleştirildiği zamanlarda dünyanın gündemine oturan Eurovision şarkı yarışması Türkiye için de büyük önem ifade ediyor. Yüksek Sadakat grubu, Eurovision’da ingilizce şarkıyla yarışmayı tercih etti. Yarı finalleri 10 ve 12 Mayıs, büyük finali ise 14 Mayıs’ta gerçekleşecek yarışmaya hazırlanmak için kısıtlı zamanı olan grup üyeleri, bir yandan çıkışını erteledikleri son albümlerinden seçtikleri şarkılara ıngilizce söz yazdırıyor, bir yandan yeni şarkılar hazırlıyor.

Eurovision Turkey sitesinin haberine göre Düsseldorf'ta yapılacak 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılacak 43 ülke kesinleşti. 14 yıl aradan sonra Eurovision'a geri dönen İtalya ile birlikte Eurovision'a olan maddi desteklerinden ötürü oluşturulan Big 4-Büyük Dörtlü(Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, İspanya) grubuna İtalya da dahil edilerek Big 5-Büyük Beşli'ye dönüştürüldü. Big 5 ülkeleri 14 Mayıs'ta yapılacak finalde direkt yarışma hakkına sahip.17 Ocak'ta Düsseldorf'ta, Evsahibi Şehir Bayrak Değişim töreninde hangi ülkenin hangi yarıfinalde olduğuna karar verecek kura yapılacak. Yarıfinalde kaçıncı sırada yarışacaklarına ilişkin sıralama kurası ise 14 Mart'ta yapılacak Delegasyon Başkanları toplantısında belli olacak. 2011 Eurovision Şarkı Yarışması 10, 12 ve 14 Mayıs tarihlerinde Düsseldorf Arena'da yapılacak. Final için 35.000 bilet satıldı. 3 canlı şov Anke Engelke, Stefan Raab ve Judith Rakers tarafından sunulacak.

Yüksek Sadakat FOTO GALERİ için tıklayınız

Yüksek Sadakat Medya - Video için tıklayınız

Eurovision 2010 Lena (Satalite) - Manga( We Could Be The Same) - video izle


TRT yönetiminin “15-20 gün içinde 3 şarkı getirin” demesi üzerine çalışmalarına hız veren Yüksek Sadakat’in seçilen şarkısı, delagasyon yetkilisi tarafından 12 Mart’ta Düsseldorf’taki Eurovision ekibine teslim edilecek. 14 Mart’tan itibaren de radyo ve televizyonlarda yayınlanması planlanan şarkı, ilk olarak yarı finallerde oylamaya sunulacak.

Bu yıl Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yapılacak 56. Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi Yüksek Sadakat grubu temsil edecek. Yılbaşı gecesi TRT'den açıklanan bu karardan sonra sanat camiası ve vatandaşlar ikiye bölündü.

Yüksek Sadakat Eurovision şarkısı ingilizce!

ÇOĞUNLUK KARŞI

Yarışmaya daha önce katılmış ünlü isimler, 'Yüksek Sadakat' grubuna destek verirken, vatandaşların büyük çoğunluğu ise Eurovusionturkey internet sitesindeki forumlarda memnun olmadıklarını belirtti.

HANDE YENER NEDEN GiTMEDi?

Hande Yener gibi bir isim yarışmaya katılmak isterken gereksiz bir tercih. Yüksek Sadakat'i seviyorum ama yarışmada şans tanımıyorum
Bu sene umudumuzu sandığa kaldırdık. 2012 yılı için dua edelim artık.
TRT'yi mail yağmuruna tutalım. Yüksek Sadakat kesinlikle gitmemeli.
Resmen hayal kırıklığı, fiyasko. Dereceye girmeleri imkansız gibi bir şey.
İlk 10'a giremeyecek. Belki yarı finalde bile çıkamaz.
Çok kaliteli ve sevdiğim şarkıları olan bir grup, ancak Eurovision'a uygun değiller.
Başarabilirler, bu kadar karamsar olmayın, destek verin.

ESKi YARIŞMACILAR UMUT VERDi

DESTEK VERMELiYiZ
Bir rock grubunun katılması beni mutlu etti. İyi derece alacaklarına inanıyorum. Bizi temsil edecek gruba tam destek vermeliyiz.

ŞARKI SEÇiMi ÇOK ÖNEMLi
Gruba başarılar diliyorum. İnşallah dereceye girerler. Yarışmada asıl önemli olan nasıl bir şarkıyla katılacakları.

TELAŞA GEREK YOK
Bence iyi bir derece alacaklar. Telaş yapmasınlar onlara yeter.

ONLARA TAVSiYEM OLACAK
Kulaklarını tıkayıp kendilerini destekleyen sevenleriyle yollarına devam etsinler. İyi derece alacaklarına inancım tam

Sabah yazarı Ayşe Özyılmazel, Türkiye'yi Eurovision'da temsil edecek Yüksek Sadakat'e yapılan eleştirilere tepki gösterdi.Yüksek Sadakat’e şans versek. Heyy, orada neler oluyor? Valla ben anlamadım bu isyanı. Billa anlamadım Eurovision 2011 temsilcimiz Yüksek Sadakat’e böylesine burun kıvrılmasını. Sanırım yılın ilk kurbanı seçildi. Seçildi de yüksek müsaadenizle önce şu yarışma şarkısını bir dinlesek yahu. Bu ne önyargı? Bu ne sırt dönüş? (Devamı için tıklayınız)