7 yaşına kadar olan ikinci el araçlara kredi

Finans kuruluşu vdf, ürünü ikinciel.com ile 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi, Porsche, Seat ve Skoda marka ikinci el araçlara uygun kredi imkânı s

Finans kuruluşu vdf, ürünü ikinciel.com ile 7 yaşına kadar olan Volkswagen, Audi, Porsche, Seat ve Skoda marka ikinci el araçlara uygun kredi imkânı sunuyor. Kullanılmış araç almak isteyen tüketiciler www.ikincielekredi.com adresinden sadece TC kimlik numarası ile başvurularını yapabiliyor.

Hizmete girdiği ilk 40 gün içerisinde günlük ortalama 2 bin 500 ziyaretçi adedine ulaşarak bin 641 kredi başvurusu alan ikincielekredi.com'dan yapılan müracaatlarda tüketicinin cep telefonu veya e-mail adresine anında öngörüş sonucu bildiriliyor. Seçilen aracın yetkili satıcılarda saptamaları yapıldıktan sonra da kredi işlemi sonuçlanıyor. Bu sayede ister internetten, ister açık oto pazarından ya da tanıdıktan satın alınmak istenen araçlar, vdf tarafından kredilendirilebiliyor.

Finans kuruluşunun ikinci el araç kredisinde faiz oranları yüzde 0,94'ten başlarken tüketicilere 60 aya varan vade olanağı da tanınıyor.

Krediyle ilgili ayrıntılı bilgilere (212) 410 5 833numaralı telefondan veya www.ikincielekredi.com web adresinden ulaşılabiliyor.