Bu futbol şampiyonluk için yetmez

Antalyaspor - Fenerbahçe geniş maç özeti. Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe yorumu. Bu futbol şampiyonluk için yetmez

Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 2. yarıya fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un berabere kaldığı haftayı galibiyet ile kapattı ve liderle arasındaki puan farkını 7'ye indirdi. 41. dakikada Gökhan Gönül, muhteşem golü ile Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren isim oldu. Fenerbahçe bu galibiyetle 30 Ocak Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor derbisi öncesinde hem moral buldu, hem de futbolu ile güven verdi.

MAÇ FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe dün defansı iyi yaptı. Daha önce öne geçtiği maçlarda golleri yemişlerdi. Dün savunma hattını sıkı tuttular ve gol yememeyi başardılar. Ama sadece savunma oyuncuları görevlerini yaptı. Fenerbahçe'nin önde oynayan, pozisyon üretecek futbolcuları sahada yok gibiydiler. Doğru dürüst bir şey yapmadılar.

Bu futbol şampiyonluğa yetmez, hatta ilk 3'e girmeye bile yetmez. Fenerbahçe taraftarı dün "Böyle oynarsak bizden bir şey olmaz" demiştir zaten. Fenerbahçe çok kötü oynadı. Doğru dürüst bir pozisyona giremeden kazandı. Sarı-lacivertliler şampiyonluk yarışında olmak ya da olmamak için sahaya çıkıyorlar. Futbolcuların ve Aykut Kocaman'ın öz güvene ihtiyacı var. Bu net olarak gözüküyor. Maçtan sonra Fenerbahçeli futbolcular sanki şampiyon olmuş gibi sevindiler. Yumruk şov filan yaptılar. Birbirlerini kutladılar. Bir Anadolu takımı karşısında sergilenen bu görüntüler garip karşılanabilir. Ama dün bu normaldi. Büyük bir yükü attılar futbolcular.