Mahalleli kendi arasında topladığı parayla 6 bin kişiye aşure dağıttı

Denizli Merkez Fatih Mahallesi'nde 6 bin kişiye keşkek ve aşure dağıtıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinlik, mahalle sakinlerinden imece usulü top

Denizli Merkez Fatih Mahallesi'nde 6 bin kişiye keşkek ve aşure dağıtıldı. Bu yıl yedincisi düzenlenen etkinlik, mahalle sakinlerinden imece usulü toplanan paralarla gerçekleştirildi.

Fatih Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen Aşure Günü'ne, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, AK Parti İl Başkanı Bilal Uçar ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Organizasyon Komitesi Başkanı ve aynı zamanda Denizli Belediye Meclis Üyesi olan Hüseyin Bağcı, "Her geçen yıl etkinliğimizi daha kalabalık ve coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerinden topladığımız paralarla, bu yıl 6 bin kişiye burada keşkek ve aşure ikram ettik." dedi.

Aşure Günü'nde, Başkan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci'yle birlikte vatandaşlarla tokalaşmasının ardından mahalle sakinleriyle birlikte aşure ve keşkek yedi. Zeybekci'nin etrafına toplanan vatandaşlar, başkandan çeşitli taleplerde bulundu.