Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesi izlenme rekorları kırıyor. Öyle Bir Geçer Zaman Ki izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki izleyin. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 17. bölüm izle. Öyle Bir Geçer Zaman Ki sevişme sahnesi izle. İşte Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizi izle...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesi
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesi
Ahmet’in peşine takılıp eyleme giden Berrin İstanbul’a döner dönmez Ahmet’le halvete girerek kızlığını kaybetti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 17. Bölüm’de ki usturuplu sevişme sahnesi 2011’de tık rekoru kırar mı? Ahmet’in peşine takılıp eyleme giden Berrin İstanbul’a döner dönmez, yaşadıkları olayların yorgunluğu ile Ahmet’lerin evine uğradılar. Ahmet’in annesi gazetede nöbetçi olduğundan evde yalnız kaldılar. Birkaç öpücükten sonra Berrin Ahmet’e ‘Her şeyi seninle yaşamak istiyorum’ dedi ve bekâretini teslim etti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesiBERRİN İLE AHMET SEVİŞME SAHNESİ İZLE

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Berrin ve Ahmet sevişme sahnesiOSMAN DİZİYE VEDA MI EDİYOR - TIKLA İZLE


Kanal D’nin en çok izlenen dizileri arasına giren Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin yeni bölümünde şok eden bir gelişme yaşandı. Cici annesi Carolin’in hışmına uğrayan Osman, babası Ali Kaptan’la deniz kenarında dertleşmeye başladı.

Ancak burada baba oğulu kötü bir sürpriz bekliyordu, Osman deniz kıyısında yürürken ayağı ipe takıldı ve denize düştü.

Ali Kaptan'ın çaresizlik içinde Osman'ı aradığı sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde nelerin yaşanacağı sorusu akılları kurcalarken, izleyenlerin en çok merak ettiği konu Osman'ın akıbeti.

OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK

Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.

Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner Birsel canlandıracak