Kurtlar Vadisi Pusu 109. bölümde Polat, Ulubey'i öldürecek mi?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 109. bölümünde Polat Alemdar, Ersoy Ulubey'i öldürebilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu'nun 109. yeni bölümü 20 Ocak Perşembe günü ATV ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 109. bölümde Polat, Ulubey'i öldürecek mi?
Türkiye’nin gündem belirleyen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 109. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Başsavcının barıştırmak için mekânına davet etiği Polat ve Ulubey birbirine girdi. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 109. bölümünde Polat, Ulubey’in kafasını cama vurdu. Ünlü istihbaratçının yüzü parçalandı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 109. bölümünde Polat ve Memati, emniyetten kaçan Ersoy Uluğbey’i öldürmek için operasyon düzenledi. Kendisine tuzak kurulduğunu anlayan tecrübeli istihbaratçı Kurtlar Vadisi Pusu 109. bölümünde Polat ve Memati’nin elinden kurtulmayı başardı.

Tuzaktan kurtulan Ulubey, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde Ömer Baba’nın yattığı hastanenin yolunu tuttu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yayın hayatına girdiği andan bu yana ilk kez kurşunlara hedef olan Ömer Baba’nın Kurtlar Vadisi Pusu’ya veda edeceği iddia edildi.

Bakalım Kurtlar Vadisi Pusu’nun 20 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacak? Ömer Baba Kurtlar Vadisi Pusu’ya veda edecek mi? Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde Ersoy Ulubey’i öldürecek mi? Mafya babası Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat, Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerinde daha etkin bir rol alacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu, yayınlanacak olan yeni bölümüyle 20 Ocak Perşembe günü yine izleyenlerini ekranları başına kilitleyecek.

Polat, Ersoy Ulubey'in yüzünü nasıl parçaladı tıkla izle

Polat Alemdar gülme krizine girdi tıkla izle

Ersyos Ulubey, Ömer Babayı Öldürecek mi tıkla izle


TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ