Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle- TRT 1 canlı izle

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı izle. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı TRT 1 canlı izle. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı TRT 1 canlı izlemek için tıklayınız. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı TRT 1 canlı izleyin. Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı muhtemel kadroları için tıklayınız. İşte Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı...

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk oluyor.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor.

TRT 1 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Malatya İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve ve Özgür Fatih Kalaycı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık.

TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı beyazgazete.com adresinden canlı olarak izleyebilir ve canlı anlatım farkıyla takip edebilirsiniz...

FENERBAHÇE KUPADA SON KOZUNU OYNAYACAK

Kupada yaptığı ilk iki maçı kaybederek, gruptan çıkma şansını zora sokan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u yenerek Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Sarı-lacivertli takımda, sakatlıkları bulunan Issiar Dia, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Cristian Baroni'nin tedavileri devam ettiği bu futbolcuların Yeni Malatyaspor karşısında riske edilmemesi bekleniyor.

Y. MALATYASPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı tek maçta Bucaspor'a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor, güçlü rakibini kendi saha ve seyircisi önünde sürpriz yaparak uğurlamak istiyor.

Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor takımı ilk yarıda oynadığı 17 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik 7 yenilgi almış ve topladığı 22 puanla 11.sırada yer aldı. Teknik direktörlüğünü eski Galatasaraylı milli oyuncu Vedat İnceefe'nin yaptığı Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

YENİ MALATYASPOR
Mesut
Uğur
Gökhan S.
Serdar
Gökhan Ç.
Serkan
Bülent Akın
M.Akif
Mehmet Düz
Recep
Hüseyin

FENERBAHÇE
Volkan
Okan
Yobo
Lugano
Santos
Selçuk
Emre
Mehmet Topuz
Stoch
Alex
Niang

STAT: Malatya İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
YAYIN: TRT 1


İKİ TAKIMIN GRUPTAKİ DURUMU

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Ankaragücü'ne deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, ikinci maçında ise Bucaspor'a kendi sahasında 3-2 yenildi. Kupada henüz puanı bulunmayan Fenerbahçe, grupta son sırada yer alıyor.

C Grubu'nda yaptığı tek maçta Bucaspor'a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor da 4. sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE SÜPER LİG DIŞINDA KAZANAMIYOR

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig dışında oynadığı 6 resmi maçta (4 Avrupa Kupası, 2 Z.Türkiye Kupası) 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sahadan galibiyetle ayrılamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp sahasında 1-0 yenilerek elenen sarı-lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise Yunanistan'ın PAOK takımına deplasmanda 1-0 kaybedip sahasında uzatmalarda 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupalarına veda etmişti.

Fenerbahçe, grup aşamasından itibaren katıldığı Z.Türkiye Kupası'nda ise ilk maçında deplasmanda Ankaragücü'ne 4-2 ve 2.maçında Bucaspor’a evinde 3-2 kaybetti.