Nevşehirli gazeteciler günlerini termalde kutladı

Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü, üyeleriyle birlikte Kırşehir Grand Terme Termal Oteli‘nde kutladı.



10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama etkinliği kapsamında, Türkiye’nin en iyi şifalı kaplıca sularından birine sahip Kırşehir’in en güzel termal oteline gelen Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, eşleri ve çocukları ile birlikte şehirde ilk kez düzenlenen etkinlikten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Kentin tarihi ve turistik yerlerini gezen basın mensupları, şifalı sularıyla ünlü Kırşehir Grand Terme Otel‘in termal havuzuna girerek hem eğlendi hem şifa buldu. 3 gün boyunca otelde kalan gazeteciler, ilk gün geceyi geçirdikleri oteldeki masaj salonları, kür merkezi, Türk hamamı, özel aile banyoları, çamur banyosu ve şifalı sulara hayran kaldı.
Gazetecileri kutlayan otel yönetimi de konuk gazetecilere ocakbaşı restaurantta canlı müzik eşliğinde çiğ köfte ziyafeti sundu. Nevşehir Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 3 günlük gezi için kendilerine büyük kolaylık sağlayan Kırşehir Grand Terme Otel‘in sahibi ve yöneticileri ile ulaşım için otobüs sağlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.