Glasgow Rangers: 1 - Bursaspor: 0 (İlk yarı)

Stat: Ibrox

Hakem: Serge Gumienny, Mark Simons, Frank Bleyen (Belçika)

Glasgow Rangers: Mcgregor, Weir, Broadfoot, Bougherra, Papac, Mcculloch, E

Stat: Ibrox

Hakem: Serge Gumienny, Mark Simons, Frank Bleyen (Belçika)

Glasgow Rangers: Mcgregor, Weir, Broadfoot, Bougherra, Papac, Mcculloch, Edu, Davis, Naismith, Whittaker, Kenny Miller

Bursaspor: İvankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Volkan, Svensson, Ergiç(dk. 40 Insua), Ozan, Batalla, Sercan

Gol: Dk. 17 Naismith (Glasgow Rangers)

Sarı Kart: Dk. 42 Ömer Erdoğan (Bursaspor)

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Glasgow Rangers ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.

17. dakikada Rangers Naismith'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ceza sahasına yapılan ortayı Broadfoot kafayla altıpas içine indirdi, Naismith altıpas içine hareketlenerek iki kişi arasından şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu: 1 - 0.

18. dakikada Rangers atağında Naismith sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ve savunmada Ali Tandoğan ayak koyarak topu kornere gönderdi.43. dakikada Rangers'da Davis sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Weir yükseldi kafayı vurdu ama öncesinde hakem Weir'in rakibine faul yaptığına karar verdi.

31. dakikada Bursaspor atağında Volkan Şen sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

38. dakikada Rangers'da Papac orta alan önünden serbest vuruş kullandı, kaleye doğru ortasını yaptı ve top doğrudan auta çıktı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Glasgow Rangers, ilk yarıyı 1 - 0 önde tamamladı.