İsabeyli Şırlansporlu Sarıkaya Nişanlandı

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından İsabeyli Şırlanspor'un 22 yaşındaki genç ve başarılı stoperi Hüseyin Sarıkaya evliliğe ilk adımını atarak Gülhanım Aktepe ile nişanlandı.

İsabeyli Şırlansporlu Sarıkaya Nişanlandı
Nazilli Belediyespor alt yapısında yetişen tecrübeli defans oyuncusu Hüseyin Sarıkaya, muhasebeci Gülhanım Aktepe ile Aydın Amatör Süper Lig'in başlamasına 1 hafta kala nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. Aileler ve Takım arkadaşları arasında gerçekleştirilen nişan töreninde, alkışlar arasında piste çıkan genç çiftinin nişan yüzüklerini aile büyükleri taktı.
Nişan kurdelesinin kesilmesinin ardından dans eden çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, Hüseyin Sarıkaya ve nişanlısı Gülhanım Aktepe'yi İsabeyli Şırlansporlu takım arkadaşları ve Yıldızgücüsporlu futbolcu arkadaşları yalnız bırakmadı. Hüseyin Sarıkaya ve Futbolcu arkadaşları ile Aydın Zeybeği oynarken, Yıldızgücüspor'un yeni transferi Gana'lı Mohammed'in de sahneye çıkması dikkatleri çekti. Zeybek oynayanları izleyen ve uygulamaya çalışan Gana'lı Mohammed davetlilerden alkış aldı.
Nişan törenine katılan İsabeyli Şırlanspor Başkanı Mehmet Öcalan, Antrenörü Rahmi Çapkın ve Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek hocaları olarak Hüseyin Sarıkaya-Gülhanım Aktepe çiftine mutluluklar diledi.
.