Bu Salon Tam 15 Yılda Tamamlandı

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, 15 yılda tamamlanan Simav Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundu.

Bu Salon Tam 15 Yılda Tamamlandı
Biçer'in, ilçede faaliyet gösteren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 'ne bağlı Simav Teknoloji Fakültesi ile Simav Meslek Yüksekokulu'nun Muradınlar Yerleşkesi bitişiğindeki bünyesinde, voleybol, basketbol, masa tenisi, hentbol, fitnes salonu ile diğer sosyal amaçlı bölümlerin yer aldığı 500 kişilik Kapalı Spor Salonundaki incelemeleri sırasında, Teknoloji Fakültesinin Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Güntürkün'de hazır bulundu.
Kapalı Spor Salonunun geç de olsa tamamlanmasının üniversite gençliğinin yanı sıra sporseverleri sevindirdiğini ifade eden Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, "Modern yapısı ve bünyesindeki pek çok bölümleriyle Simav Kapalı Spor Salonunun ilçedeki önemli bir eksikliği gidereceğini umuyorum. 1995 yılında ihalesi yapılan, yapımına da 2006 yılında başlanan Kapalı Spor Salonunun yapımında emeği geçen herkesi kutluyorum. Aldığım bilgiler çerçevesinde salonun hiçbir eksiği kalmamış. Yakında hizmete açılacağını öğrendim. İnşallah açılış törenlerine de katılarak bu mutluluğa ortak olurum" diye konuştu.
Kütahya'nın ikinci büyük ilçesi Simav'ın eksikliklerinin gerçekleştirdikleri yatırımlar sayesinde bir bir ortadan kalktığını dile getiren Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, " Simav hükümetimizin öncelik sırasına göre hayata geçirmeye başladığı yatırım ve hizmetleri sonrasında yakında herkesin kıskanacağı modern bir ilçe olacak. Simav halkı her defasında hükümetimize verdiği destek ile bunu zaten çoktan hak etti. Buna benzer yeni yatırımlarımızı yakında hemşerilerime açıklayacağım" şeklinde konuştu.