Paintball Sporu Gençlerden Büyük İlgi Görüyor

Erzincan'da büyük ilgi gören paintball sporu her meslek sektöründen gençleri bir araya getiriyor. Gençler bir yandan spor yaparken bir yandan da stres atma imkanı buluyor.

Erzincan'da Yıldırım Gençlik Kulübü tarafından faaliyete geçirilen paintball sporu kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Buğdaylı köyünde düzenlenen turnuvalarla gençlerden büyük ilgi görüyor. Bina yıkıntılarının doğal parkur alanı olarak oluşturulması ile özel boya atan silahlar kullanan ekipler birbirleri ile kıyasıya mücadele ediyor.
Erzincan'da Asist bünyesinde faaliyet gösteren çağrı merkezi çalışanları hafta sonlarında düzenlenen turnuvalarda bir yandan stres atarken diğer yanda da spor yapma imkanı buluyor. 4 set halinde gerçekleşen mücadelede korunaklı kıyafetler içerisinde ellerindeki boya topu atan silahlar ile birbirlerini vurmaya çalışan gençler, ekip çalışmasını öğreniyorlar.
Asist Çağrı Merkezi uzman asistanı Mehmet Öcal, stresli bir işte çalıştıklarını belirterek, "Düzenlediğimiz turnuvalarda arkadaşlarımızla keyifli saatler geçirirken, stresimizi de atma imkanı buluyoruz" dedi.