Maden-iş'ten Pakistan'a Yardım Eli

Pakistan'da meydana gelen sel felaketi sonrası buradaki insanların yaralarının sarılması amacıyla Tavşanlı Kaymakamlığı önderliğinde başlatılan yardım kampanyasında Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesinden destek geldi

Maden-iş'ten Pakistan'a Yardım Eli
Pakistan'da meydana gelen sel felaketi sonrası buradaki insanların yaralarının sarılması amacıyla Tavşanlı Kaymakamlığı önderliğinde başlatılan yardım kampanyasında Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubesinden destek geldi.
Maden-İş Sendikası Batı Anadolu Başkanı Yusuf Yaman ve beraberindeki sendika üyeleri Kaymakam Numan Hatipoğlu'nu makamında ziyaret ederek topladıkları 17 bin 630 lira parayı Hatipoğlu'na teslim etti.
Kaymakam Numan Hatipoğlu burada yaptığı açıklamasında "Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şubemiz Tavşanlı'da oldukça önemli bir sendikadır. Bizim de çok değer verdiğimiz bir sendikamızdır. Bilindiği gibi ilçemizin bel kemiği kömürdür. Tavşanlı'yı bu günlere getiren GLİ ve termik santralidir. Maden-İş, benim burada göreve başlamadan çok önce de örnek faaliyetler yürütmüş. İlçe için pek çok güzelliğe imza atmış bir sendika. Göreve başladığımdan itibaren Maden İş Sendikamızı yanımda buldum. Bahar aylarında gerçekleştirilen Haiti depremi ve Elazığ'daki depremlerde zarar görenler için Tavşanlı'dan pek çok yerleşim birimine örnek olacak miktarda para toplayarak oralara ulaştırmıştık. Ondan kısa süre sonra Pakistan'daki sel felaketi meydana geldi. Bizim çağrılarımıza her zamanki gibi Maden İş Sendikası oldukça duyarlı davrandı. Biliyorum ki işçilerimiz aynı zamanda Diyanetin yaptığı kampanyaya da destek verdiler. Ama sendika olarak da yine artı bir katkıda bulunmak gibi kadirşinaslık gösterdiler. Ben Başkan Yusuf Yaman'ın nezdinde tüm sendika üyelerini ve işçileri tebrik ediyorum" diye konuştu.
Sendika Şube Başkanı Yusuf Yaman ise "İşçi kardeşlerimiz her zaman duyarlı olmuştur ve bundan sonra da bu duyarlılık devam edecektir. Allah bir daha bize böyle yardım etmeye ihtiyaç duyulacak bir olay vermesin. Ancak işçi kardeşlerimiz her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacaktır" ifadelerini kullandı.