Başkan Ak, Ayvalı Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ayvalı Mahallesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Belediye Ak'ın haftalık mahalle gezilerinin bu hafta durağı Ayvalı Mahallesi oldu. Vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Ak, daha sonra da bölgede Keçiören Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları denetledi. İlk olarak Etlik Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ak, tesiste yarım kalan bazı eksiklikler dolayısıyla hizmetlerde aksamalar yaşandığını, çalışmaların tamamlanmasının ardından yakın zamanda tam kapasite hizmet verilmeye
başlanacağını belirterek, "Devlette devamlılık esastır. Keçiören için yapılan her hayırlı hizmeti devam ettiriyoruz. Olimpik yüzme havuzumuz da eksikliklerin tamamlanmasının ardından yeniden Keçiörenlilere hizmet vermeye devam edecek" dedi.
Mahalle gezileri sırasında okulları da ziyaret ederek ihtiyaçlar hakkında bilgiler alan Başkan Ak, bölgede bulunan Hacı Mustafa Tarman İlköğretim Okulu'nu da ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Güner Şerbet, daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için okul içerisinde bir dizi çalışmalar yaptıklarını, boya ihtiyaçlarını da Keçiören Belediyesi'nin desteğiyle giderdiklerini belirterek Ak'a teşekkür etti.
Programının sonunda Keçiören girişindeki Atatürk Botanik Bahçesi'nde de incelemelerde bulunan ve yapılan peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarını denetleyen Başkan Ak, çalışmaların tamamlanmasıyla parkın Keçiörenlilere daha iyi hizmet verir hale geleceğini kaydetti.