Bakan Çelik, Kapalı Otopark Ve Pazar Yeri Açılış Törenine Katıldı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde vatandaşlarla pazarcı esnafının modern bir ortamda alışveriş yapmaları için inşa edilen kapalı pazar yeri ve otopark, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle hizmete açıldı

Bursa'nın Gürsu ilçesinde vatandaşlarla pazarcı esnafının modern bir ortamda alışveriş yapmaları için inşa edilen kapalı pazar yeri ve otopark, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.
Pazarcılar ve vatandaşların yer problemini, Gürsu Belediyesi inşa ettiği kapalı pazar yeri ve otopark ile çözüme kavuşturdu. 5 bin 500 metrekarelik alan üzerine yaptırılan pazar yeri ve otoparkın açılışına; Devlet Bakanı Faruk Çelik, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından, iki çocuk Bakan Çelik'e çiçek takdim etti. Programda ilk söz alan Başkan Özcü, Gürsu ilçesine hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "Gürsu için önemli projeleri hayata geçirdik. Bunlardan birisi kapalı pazar yeri ve otoparkımız. Artık vatandaşlarımız daha hijyenik ve modern ortamda alışverişini yapacak. Modern projelerimiz sürecek" dedi.
Ardından söz alan Vali Yardımcısı Usta, Bursa ve ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini söyledi.

"YALANCI SİYASET DÖNEMİ BİTTİ"
Devlet Bakanı Faruk Çelik, referandum sürecinin ardından birçok siyasi partinin anayasa değişikliğini desteklediğini kaydetti. 12 Eylül baskıcı anayasasından Türkiye'nin adım adım kurtulacağını ifade eden Çelik, yalan dolan siyaset anlayışı döneminin bittiğini dile getirdi. Çelik, "Sizin önünüze iktidar olarak hiç yanlış bir şey getirmedik. Önümüzde bir seçim var. Türkiye güzel bir yola girdi. Referandumdan önce meydanlarda, 'Anayasa değişikliği olmasın' diyenler, şimdi yeni bir anayasa değişikliği için
görüşmelere olumlu bakıyor. Son derece çok güzel bir gelişmeler. Türkiye, 12 Eylül'ün baskıcı anayasasından kurtulacaktır. Bundan hiç endişeniz olmasın. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Seçim zamanı geldi. 2011'in haziran ayı geldiğinde belediye başkanı söz verdiğini yapmışsa oy vermeye devam edin. Seçim kitapçığında söz verdiklerimizi yapmamışsak oy vermeyecekseniz. Yalan dolan siyaset anlayışını geride bırakalım. Artık hizmet dönemi başladı. Bugüne kadar sizleri mahcup etmediğimiz
gibi sözünün eri siyasetçiler olarak huzurlarınıza geleceğiz. Sizler de 5-6 seçim bizleri mahcup etmediniz. Bundan sonra da mahcup etmeyeceksiniz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, kapalı pazar yeri ve otoparkın açılış kurdelesini kesti. Bakan Çelik, daha sonra pazarcı esnafı ve vatandaşlarla görüştü.

BAKAN ÇELİK'İN KARTVİZİTİNİ 7 YILDIR TAŞIYOR
Bakan Çelik, yanına gelen vatandaşlarla bir süre sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlarla görüşürken terlediği gözlenen Çelik'e korumaları peçeteler verdi. Bu sırada Yaşar Kuru isimli bir vatandaş, 7 yıldır üzerinde taşıdığı Bakan Çelik'e ait kartviziti gösterdi. AK Parti Bursa milletvekilliğinin ilk yılına ait kartviziti gören Bakan Çelik, şaşkınlığını gizleyemedi.