"Ekonomik istikrar ve huzur içinde yaşamak için Hükumet-BDP görüşmesi önemli"

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, Hükumet-BDP görüşmesini önemli bulduklarını belirterek, "Dünyada terörü azaltma ve gider

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, Hükumet-BDP görüşmesini önemli bulduklarını belirterek, "Dünyada terörü azaltma ve giderek sona erdirme yolunun ilk adımları böyle atılır." dedi.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, "SATSO olarak Kuzey Irak iş görüşmelerinden yeni döndük. İstikrar büyük işbirliğine kapı açar, bu da bölgesel zenginlik sağlar. Hükumet ve BDP görüşmesini önemli buluyorum. Yürütülen çalışmaları dikkatle izlemekteyiz. Dünyada terörü azaltma ve giderek sona erdirme yolunun ilk adımları böyle atılır. Uzun, inişli çıkışlı, sıkıntılı yolun olumlu sonuçlanması en büyük isteğimiz." diye konuştu.

Sakarya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan' da ekonomik istikrar ve huzur içerisinde yaşamak için bu görüşmenin önemli olduğunu vurguladı. Alişan, "Bu görüşmeler doğru değerlendirilmeli. Bir kesime yönelik bir taviz ya da pazarlık konusu yapılmamalı. Ülkenin huzuru, istikrarı ve kardeşçe yaşamanın temelleri atılmalı. Bu yönde bir görüşme herkesi memnun eder." ifadelerini kullandı.