Devrimci Karargah irtibatı deşifre olan Avcı, Ataköy'de görüntülendi

Tartışmaların odağındaki isim İstanbul'da ortaya çıktı. Genelkurmay'a kitabıyla ilgili istihbarat vereceği bugün bazı gazetelerde yer alan eski Eskişe

Tartışmaların odağındaki isim İstanbul'da ortaya çıktı. Genelkurmay'a kitabıyla ilgili istihbarat vereceği bugün bazı gazetelerde yer alan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, İstanbul'da Habertürk kameramanı tarafından görüntülendi. Bugün bir gazetenin internet sitesinde "Gaziantep'teyim." seklinde açıklaması yer alan Hanefi Avcı'nın İstanbul'da görüntülenmesi, hakkındaki iddiaları güçlendirdi.

Sevgilisi olduğu öne sürülen K.K. adlı kadının Ataköy'deki evinde olduğu belirtilen Avcı, uzun süre kendisini bekleyen gazeteciler tarafından bir türlü görüntülenememişti. Avcı, bugün gizlice beraber olduğu K.K adlı ve Devrimci Karargah örgütüyle bağlantısı olduğu iddia edilen kadının evinden çıktıktan sonra saat 13:00 sıralarında görüntülendi.

Muhabirinin soru talebini, gülerek; "Teşekkür ediyorum. Sonra. Şimdi soru sorma zamanı değil çocuklar." sözleriyle geri çeviren Hanefi Avcı, muhabirin "Çok kısa olacak." teklifini, "Hayır şimdi yeri ve zamanı değil." diyerek geri çevirdi. Avcı, daha sonra Ataköy sokaklarında gözden kayboldu.