Ödemiş'te Bitki Sergisi Hazırlıkları Yapılıyor

Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret etti

Ödemiş'te Bitki Sergisi Hazırlıkları Yapılıyor
Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin'i ziyaret etti. 18 Eylül 2010 tarihinde yapılan kongre sonucunda göreve gelen başkan Selahattin Bağlı, yönetim kurulu üyelerinden Muammer Ardıcak, Barış Bakıcı, Faruk Yıldırım, Nurettin Pezük, Nihat Yağcı ve Yalçın Daler ile birlikte yaptığı ziyarette, ilçede düzenlenen "Ödemiş Park Bahçe ve Süs Bitkileri Sergisi" ele alındı.
Ziyaret esnasında birliğin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu ve 25-28 Kasım 2010 tarihlerinde bu yıl 6.'sı düzenlenecek "Ödemiş Park Bahçe ve Süs Bitkileri Sergisi" için yapılan hazırlıklar ele alındı.
Belediye Başkanı Bekir Keskin, birliğin yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyerek, "İşbirliği içinde, çalışmalarımıza bu dönemde de devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Belediye olarak yaklaşık bir yıldır, kentimizdeki park bahçe ve süs bitkilerinin tanıtımı için büyük gayret gösteriyoruz. Yerel ve ulusal basında katılmış olduğum programlarda ya da röportajlarda özellikle kentimizdeki park bahçe ve süs bitkilerinden bahsediyorum. Ayrıca kent dışında katılmış olduğum toplantılarda da Ödemiş süs bitkileri tanıtım kataloglarını dağıtıyoruz. Bazı belediyelere de hibe edilen bitkileri ücretsiz olarak göndererek gerekli tanıtımı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı bu dönemde de sizlerle daha organizeli bir şekilde yapacağımıza inanıyorum" dedi.