Ümit Özat: Rakip farketmez, derbide tek düşüncemiz galibiyet

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Gençlerbirliği ile oynayacakları derbi maçta tek düşüncelerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, Gençlerbirliği ile oynayacakları derbi maçta tek düşüncelerinin sahadan galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi. Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarının sürdürüyor. Sabah yapılan çalışmada Teknik Direktör Ümit Özat, daha çok hucüm organizasyonları üzerinde dururken, özellikle kanat çalışmalarına ağırlık verdi. Kanattan yapılan ortaların gol olmaması nedeniyle genç çalıştırıcı, antrenman sonunda oyuncularına şınav cezası verdi.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özat, Kasımpaşa karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını hatırlatarak, "İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Sporseverler bizim maçlarımızda bol gol görecekler. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Daha ligin başındayız. Sakatlarında aramıza katılmasıyla milli maç arasına kadar daha iyi bir takım olacağız." dedi.

Hafta sonundaki karşılaşmanın camia için çok önemli bir maç olduğuna değinen genç çalıştırıcı, "Son maçta taraftarlarımızın tribünleri doldurması ve bize destek vermesi çok olumluydu. Ankaragücü taraftarı böyle olmalı. Derbinin hiçbir zaman favorisi olmaz. Biz, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bizim hangi takımla oynadığımız fark etmiyor. Biz, her maça 3 puan için çıkıyoruz." diye konuştu.

Hafta sonundaki maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Theo Weks ve Özgür ise, Kasımpaşa maçında iiyi futbol sonrası güzel bir galibiyet aldıklarının, Gençlerbirliği'ni de yenerek çıkışlarının sürdürmek istediklerinin söyledi.