Sokak satıcılarına uyuşturucu temin eden dört kişi 35 kilo esrarla yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi dedektifleri, 35 kilo esrarı sokak satıcılarına ulaştırmaya çalışan üç kişiyi

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi dedektifleri, 35 kilo esrarı sokak satıcılarına ulaştırmaya çalışan üç kişiyi suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Konya polisi, merkez Meram ilçesinde sokak satıcılarına uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı. Harekete geçen narkotik dedektifleri, Meram ilçesinde bir eve operasyon düzenledi. G.Y.(24), R.S.(33) ve M.E.(29) isimli üç şüpheliyi gözaltına alan polis, yaptığı aramada içilmeye hazır halde 35 kilo esrar ele geçirdi. Şüphelilerin Konya'da Sokak satıcılarına uyuşturucu temin ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan narkotik dedektiflerinin son bir ay içerisinde yaptığı operasyonlarda 100 kiloya yakın esrar ve çok sayıda hap ele geçirildi. Polis, özellikle okulların açıldığı şu günlerde velilerin dikkatli olmalarını istedi.